fakelaki

Τα φακελάκια στην Ελλάδα καλά... κρατούν - Γιατρός ο οποίος εργαζόταν σε δημόσιο νοσοκομείο ζήτησε 400 ευρώ φακελάκι για να κάνει ένα χειρουργείο - Η 35χρονη ασθενής προχώρησε σε καταγγελία και έτσι αποκαλύφθηκε η "δράση" του 65χρονου - Πάνω του βρέθηκαν ακόμη τρία φακελάκια - Το ποσό έφτανε τα 1750 ευρώ

Ένας γιατρός δημόσιου νοσοκομείου (γνωστού μαιευτηρίου), ηλικίας 65 ετών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, με την κατηγορία της δωροληψίας. Και αυτό γιατί σύμφωνα με καταγγελία 35χρονης, ο γιατρός της ζήτησε και έλαβε 400 ευρώ φακελάκι, για χειρουργική επέμβαση την οποία επρόκειτο να της κάνει.

Το κόλπο με το… φακελάκι

Η 35χρονη έσπευσε στην αστυνομία και κατήγγειλε τα όσα της ζήτησε ο γιατρός. Η αστυνομία προσημείωσε τα χαρτονομίσματα των 400 ευρώ και έστειλε την ασθενή στον γιατρό.

Η 35χρονη έβαλε τα χρήματα σε φάκελο επιστολής και τα έδωσε στον γιατρό. Μόλις εκείνος τα πήρε, η αστυνομία μπούκαρε μέσα και συνέλαβε τον γιατρό.

Πέρα από το ποσό των 400 ευρώ βρέθηκαν πάνω του επίσης άλλα τρία φακελάκια με 1.750 ευρώ συνολικά.
Ο γιατρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Ο 65χρονος γιατρός, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ διερευνάται η προέλευση των κατασχεθέντων χρηματικών ποσών.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ διερευνάται η προέλευση των κατασχεθέντων χρηματικών ποσών.

Πηγή: Newsit.gr

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση