Την Δευτέρα 04.11.2013, από τις 19:00μμ έως τις 22:00μμ., θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση στα γραφεία της «δημιουργίας, ξανά!», (Πρατίνου 68-70, στο Παγκράτι), όπου μέλη, φίλοι και υποστηρικτές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Πρόεδρο Θάνο Τζήμερο καθώς και άλλα στελέχη του κόμματος και να συνομιλήσουν μαζί τους.



Στις συναντήσει αυτές, οι οποίες θα γίνονται πλέον τακτικά, κάθε φορά θα επιλέγονται για συζήτηση σημαντικά θέματα πολιτικής στρατηγικής και δράσης. Αυτή τη Δευτέρα η συζήτηση θα αφορά τους νέους και τις απαραίτητες δομικές παρεμβάσεις για να έχουν προοπτική ζωής στη χώρα μας. Λόγω του περιορισμένου χώρου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι 45 άτομα. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην κα Έλενα Ντάκουλα, τηλ. 6932235245, email: έως το Σάββατο 02.11.2013.

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση