Η Εθνική Επιτροπή της Δημιουργίας, ξανά!, σε έκτακτη συνεδρίαση της χτες Τρίτη 09.04.12 συζήτησε πλαίσιο συνεργασίας στην Περιφέρεια Αττικής, τις Ευρωεκλογές, τις επόμενες Εθνικές εκλογές καθώς και πορεία ενοποίησης του χώρου.

Λόγω της σημαντικότητας του θέματος, η Εθνική Επιτροπή με μεγάλη πλειοψηφία (27-1) αποδέχτηκε την πρόταση του Προέδρου και αποφάσισε ότι "την έγκριση ή όχι του σχεδίου συνεργασίας να την δώσουν τα μέλη της δημιουργίας, με ηλεκτρονική ψηφοφορία".
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 10.04.14 στις 10:00 το πρωί μέχρι την Παρασκευή 11.04.14 στις 06:00 το απόγευμα με το σύστημα Ζευς.
Δικαίωμα συμμετοχής, σύμφωνα με το καταστατικό, έχουν τα ταμειακά ενήμερα μέλη, τα οποία έχουν εγγραφεί μέχρι τις 11.01.14 (τρεις μήνες πριν) 
Μπορείτε να διαβάσετε την εισήγηση του Προέδρου και το πλαίσιο της συνεργασίας. (προσβάσιμο μόνο σε μέλη της Δημιουργίας.)
Έχει ήδη ολοκληρωθεί η αποστολή ενημερωτικού mail προς όλα τα μέλη, με ιδιαίτερη επισήμανση

  1. σε όσους έχουν ταμειακή εκκρεμότητα να την τακτοποιήσουν μέχρι την παρασκευή 11.04.14, 14:00, ώστε να λάβουν το link της ψηφοφορίας.
  2. σε όσους έχουν εγγραφεί μετά την 11 Ιανουαρίου, ότι σύμφωνα με το καταστατικό σε αυτή τη ψηφοφορία δεν έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν.

Αν έχετε απορίες σχετικά με την διαδικασία ηλεκτρονικής ψηφοφορίας διαβάστε εδώ 

Για κάθε σχετικό θέμα παρακαλώ απευθυνθείτε στο  .
Φιλικά
Γιάννης Σαρρής


Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση