Κατά τη προσέλευση μας  στο εκλογικό κέντρο ο καθένα μας ας περάσει από όσα εκλογικά τμήματα του συγκροτήματος μπορεί, και να ρίξει μια ματιά ότι υπάρχουν αρκετά ψηφοδέλτια του “δημιουργούμε μαζί!” και ότι είναι σε εμφανή  θέση και σε καλή κατάσταση.
Μπορείτε να εκτυπώσετε, να συμπληρώσετε και να πάρετε μαζί σας το έντυπο ορισμού εκλογικού αντιπροσώπου,  με το οποίο έχετε τη δυνατότητα  να καταγγείλετε για λογαριασμό του “δημιουργούμε μαζί” οτιδήποτε αντιληφθείτε σε βάρος του συνδυασμού η υπέρ κάποιου άλλου.
Το δικαίωμα αυτό το έχουν, ως εκ της ιδιότητας τους  και όλοι οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι οι οποίοι παρακαλούνται  να επισκεφτούν όσο το δυνατόν περισσότερα τμήματα και να ορίσουν ανθρώπους που τους εμπιστεύονται ως εκλογικούς αντιπροσώπους , συμπληρώνοντας και δίνοντας το  έγγραφο ορισμού αντιπροσώπου.
Την εκλογική διαδικασία, από την αρχή της ψηφοφορίας μέχρι την έκδοση των πρώτων αποτελεσμάτων, θα εποπτεύει συντονιστικό κέντρο, με το οποίο επικοινωνείτε για  κάθε σχετικό σημαντικό θέμα, καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Διαθέσιμα ψηφοδέλτια όλων των περιφερειών για την κάλυψη έκτακτων αναγκών, υπάρχουν.
Μετά το  κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00, προσκαλούμε όλους του φίλους μας να δούμε και να συζητήσουμε μαζί τα αποτελέσματα στα γραφεία της δημιουργίας ξανά!.
Αύριο είναι ώρα να ανακαλύψουμε πόσοι πολλοί είμαστε και πόσο θέλουμε  πραγματικά να “δημιουργήσουμε μαζί” “γέφυρες” για να διαβούμε τα σημερινά αδιέξοδα της πατρίδας μας.
Εύχομαι καλή επιτυχία στον συνδυασμό, καλή επιτυχία σε όσους συμμετέχουν  και καλή δύναμη σε αυτούς που θα μας εκπροσωπήσουν στο αυριανό Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.  Αυτοί είναι που θα ανοίξουν τον δρόμο για το επόμενο και σημαντικότερο  βήμα της δημιουργίας και της δράσης

Γιάννης Σαρρής
Γενικός Διευθυντής "δημιουργίας, ξανά!"
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών


Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση