Η αρχικά προγραμματισμένη ημέρα διενέργειας αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του 7μελούς Συμβουλίου της Περιφερειακής Οργάνωσης Βορείου Τομέα Β' Αθήνας ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00-22:00 μ.μ.

Θα πραγματοποιηθεί στο πατάρι του Cafe-Bar Stay, Οδός Θέτιδος 3 - Βριλλήσια.

Καλούνται τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα εκλογής στο Συμβούλιο να το δηλώσουν με μήνυμα στο  ΜΕΧΡΙ ΤΗ 12η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η προετοιμασία από την εφορευτική επιτροπή των ψηφοδελτίων και της εκλογικής λίστας. Σύμφωνα με τον Κανονισμό Περιφερειακών Οργανώσεων, μετά την παρέλευση αυτής της ημερομηνίας καμία υποψηφιότητα δε θα γίνει δεκτή.

Σύμφωνα με το Άρθρο 5.5 του Καταστατικού ένα μέλος αποκτά το δικαίωμα του εκλέγειν μετά την πάροδο 3 μηνών και του εκλέγεσθαι μετά την πάροδο 6 μηνών από την εγγραφή του. Δικαίωμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες έχουν μόνο τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.  Όσα μέλη δεν έχουν κάνει ανανέωση της ετήσιας συνδρομής και επιθυμούν να συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες, μπορούν να την ανανεώσουν την ημέρα πραγματοποίησης των αρχαιρεσιών με καταβολή του ποσού των 10 ευρώ (ετήσια συνδρομή).

Φιλικά

Ματθαίος Παπακυρίτσης
Διεύθυνση Περιφερειακών Οργανώσεων

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση