Πρακτικά συνέλευσης

Την Κυριακή 21/10/2018 έγινε η Γενική Συνέλευση της Π.Ο Κεντρικής Μακεδονίας η οποία είχε την απαιτούμενη απαρτία των 56 μελών (πάνω από 1/3 + 1 των ταμειακώς εντάξει μελών) σύμφωνα και με το άρθρο 15 παρ 1 και άρθρο 20 παρ.2 του Καταστατικού του κόμματος.

Παρουσιάστηκε ο απόλογισμός της διετούς θητείας του προηγούμενου Συμβουλίου από το απερχόμενο μέλος κ.Θεοδόση Μπίλη και ο οικονομικός απολογισμός από τον απερχόμενο ταμία κ.Δημοσθένη Τριανταφυλλίδη.

Η διαδικασία των εκλογών του επόμενου Συμβουλίου παρουσιάστηκε από τον κ.Γιάννη Παπαδόπουλο.

• Ο απολογισμός του Συμβουλίου εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Μελών.

• Με φανερή ψηφοφορία εκλέχθηκε τριμελής εφορευτική επιτροπή, σύμφωνα με το άρθρο 21 του καταστατικού, αποτελούμενη από:
Ταρασίδη Γιώργο (πρόεδρο)
Γκόλια Γιώργο (μέλος)
Νίκη Ραγτζή (μέλος)
η οποία και θα οδηγήσει την Π.Ο στις εκλογές που θα γίνουν ηλεκτρονικά σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ.5 του καταστατικού.

• Σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ.7 του κανονισμού λειτουργίας των Περιφερειακών και Δημοτικών οργανώσεων «οι αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται στη Εφορευτική Επιτροπή τουλάχιστον τρεις (3) μέρες πριν από την διεξαγωγή των εκλογών» με την προθεσμία να λήγει την Τετάρτη 24/10/2018 και ώρα 23:59.

• Σύμφωνα με τον κανονισμό των μελών άρθρο 4 παρ 1α και την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που πάρθηκε με πλειοψηφία (24 υπέρ έναντι 20 κατά), δίνεται δυνατότητα στα μέλη που δεν έχουν τακτοποιήσει την συνδρομή τους ή σε φίλους που θα εγγραφούν σαν νέα μέλη να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν από το επόμενο λεπτό και του εκλέγεσθαι από την επόμενη μέρα αποδοχής της εγγραφής τους.

• Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα αρχίσει την Κυριακή 28/10/2018 στις 00.01 και θα λήξει την Τρίτη 30/10/2018 στις 23.59. Τα νέα μέλη θα μπαίνουν αυτόματα στο μητρώο με την συμπλήρωση στην on-line αίτηση του αριθμού κατάθεσης στην τράπεζα της συνδρομής.

• Την τεχνική υποστήριξη της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας αναλαμβάνει καθώς και τα θέματα εγγραφής μελών ή ανανεώσεων συνδρομών αναλαμβάνει ο Υπεύθυνος Μητρώου κ.Νίκος Αντιμησιάρης. Όποιος εγγραφεί μπορεί να στέλνει μέηλ στο:
(μητρώο) και ενημέρωση στο (εξυπηρέτηση πολιτών).

• Για οτιδήποτε χρειαστείτε στα θέματα ψηφοφορίας μπορείτε ν'απευθυνθείτε στον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής κ.Γιώργο Ταρασίδη μέσω μηνύματος στο FB, emaii: , κινητό: 6944.436709.

• Έως σήμερα έχουν θέσει υποψηφιότητα με αλφαβητική σειρά οι παρακάτω:
Διονυσόπουλος Δημήτρης
Μακρίδης Φώτης
Μπάκας Ανδρέας
Μπίλης Θεοδόσης
Νικολόπουλος Παναγιώτης
Πανίδης Βασίλης
Παπαδόπουλος Γιάννης
Παπαδοπούλου Μερσίνα
Πλιάτσιος Νίκος
Τζιόμαλος Κωνσταντίνος
Τριανταφυλλίδης Δημοσθένης
Φαρμάκης Γιώργος

facebook.com/events/204940686925012/permalink/211095046309576

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση