Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 στις 20:30 - Συνάντηση μελών και φίλων Πειραιώς και Νοτίου Τομέα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ στην Αττική.

Τόπος:
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΑΝΘΕΟΝ
Οσίου Λαυρέντιου 4, 16452 Άλιμος (Λόφος Τρουμπάρι)
www.gamosguide.eu/pantheon

Δυο συνεχόμενες δημοσκοπήσεις του Φεβρουαρίου δείχνουν την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ στο 1%, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως να είμαστε και πιο πάνω και σίγουρα με ανοδική πορεία.

Μπορεί η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ να ξανακάνει για δεύτερη φορά την μεγάλη έκπληξη και από εκεί που λίγο πριν τις εκλογές δεν την έδειχνε καμμία δημοσκόπηση, να μπει τελικά στην Βουλή;
Εξαρτάται... Μπορεί η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ να περάσει τα τεστ των Περιφερειακών εκλογών και των Ευρωεκλογών με επιτυχία, πράγμα που θα της δώσει τεράστια ώθηση για τις Εθνικές Εκλογές που είναι και ο βασικός της στόχος ;
Εξαρτάται... Μπορεί ένας χαρισματικός άνθρωπος όπως είναι ο Θάνος Τζήμερος μόνος του, χωρίς προβολή από τα ΜΜΕ, χωρίς πόρους και με λάσπη να πέφτει από κάθε κατεύθυνση, να κρατήσει ζωντανό ένα κόμμα που πήρε 0,52% στις προηγούμενες εκλογές και να το οδηγήσει στο 3%, με μοναδικό του όπλο την κατάθεση της αλήθειας και χωρίς συμβιβασμούς ως προς αυτήν; Εξαρτάται... Εξαρτάται κυρίως από εμάς, τα μέλη !

Ο τοίχος που πρέπει να γκρεμίσουμε είναι θεόρατος και προκαλεί δέος. Το πιο σημαντικό όπλο μας (καταπέλτης και πολιορκητικός κριός) είναι η αποφασιστικότητα. Είμαστε αποφασισμένοι να δραστηριοποιηθούμε, να μιλήσουμε, να πείσουμε, να ξοδέψουμε χρόνο, χρήμα και φαιά ουσία ανάλογα με το ποσό αντέχει ο καθένας; Τις απαντήσεις θα τις βρούμε όλοι μαζί.

Ελάτε την Τετάρτη στην συγκέντρωση της Τοπικής Οργάνωσης του μεγαλύτερου τομέα της χώρας Πειραιάς και Νότια Προάστια (Καλλιθέα, Μοσχάτο, Νέα Σμύρνη, Νέο και Παλαιό Φάληρο, Άλιμος, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη και Βάρη) που μπορεί να βάλει την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ στην Βουλή ακόμα και μόνος του!

Ελάτε να το παλέψουμε !

facebook.com/events/297427470926554

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση