Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 στις 19:30 - Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα "πείραμα σε εξέλιξη". Πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία επιχειρείται να δημιουργηθεί μια υπερκρατική οντότητα με ειρηνικά μέσα και δημοκρατικές διαδικασίες. Το ότι οι Ευρωπαίοι έζησαν τα τελευταία 70 χρόνια χωρίς πόλεμο, σε συνθήκες ευημερίας, είναι ήδη ένα μεγάλο όφελος.

Όμως, σήμερα, η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση έχει «κολλήσει». Η Ε.Ε. είναι ένα γραφειοκρατικό, πλαδαρό, άνευρο μόρφωμα που έχει χάσει το σχέδιο πορείας. Δείχνει να μην αντιλαμβάνεται πως όλα αυτά που κατέκτησε ο δυτικός πολιτισμός δεν είναι δεδομένα και μπορεί να «καούν» σαν την Παναγία των Παρισίων, αν δεν τα προστατεύσουμε.

Γι' αυτό είναι ανάγκη να εκπροσωπηθούν στο #Ευρωκοινοβούλιο οι πολίτες της Ευρώπης που θέλουν η #Ευρώπη να παραμείνει Ευρώπη. Να μην καταλήξει μία συρραφή από ασύμβατες κοινότητες - γκέτο με πολιτισμικό χάσμα ανάμεσά τους. Στην Ε.Ε. πρέπει να στείλουμε άξιους ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να μιλήσουν και να αγωνιστούν για τα θέματα που η πολιτική ορθότητα "κρύβει κάτω από το χαλί".

Η Τοπική Οργάνωση Ηρακλείου και Λασιθίου της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και οι Κρήτες υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Δημιουργίας σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση για τα σημαντικά θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κυριακή 19 Μαΐου 2019, 19:30
Μέγαρο Ντορέ (Ntoré Gastronomy & Symposia, 5ος όροφος)
Πλατεία Ελευθερίας 23, Ηράκλειο Κρήτης
(www.ntore.gr)

Θα επακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

facebook.com/events/421099375130057

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση