Αγαπητοί φίλοι καλημέρα,

Συμμετέχουμε στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 με 203 Υποψήφιους σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Επόμενα Βήματα που χρειάζεται συνεργασία όλων, υποψηφίων και μελών.

1. Επιβεβαίωση σήμερα από κάθε τοπικό Πρωτοδικείο της ανακήρυξης των υποψηφίων και ενημέρωση του . Οδηγίες σε ανάρτηση της Niki Evgenidou

2. Μετάδοση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μηνυμάτων της δημιουργίας από κάθε ενημερωτικό, ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό της Ελλάδας. Με επιμέλεια Τοπικών Οργανώσεων, Συντονιστών, Εθελοντών και της Ομάδας Επικοινωνίας, 2 άτομα από κάθε νομό έχουν αναλάβει ή θα αναλάβουν να κάνουν τα απαραίτητα τηλέφωνα, τις συνεννοήσεις και την προώθηση του υλικού. Θα δοθούν οδηγίες σε Πανελλήνια διαδικτυακή συνάντηση που θα γίνει αύριο Σάββατο ή την Κυριακή.

3. Κάθε Τοπική Οργάνωση, οι συντονιστές και οι υποψήφιοι πρέπει να αποφασίσουν τον τρόπο και τα μέσα της προεκλογικής του προβολής. Σε συνεργασία με τους τοπικούς Δήμους μπορούν να λειτουργήσουν περίπτερα ή stand, να ζητήσουν θέσεις για αφίσες σε στέγαστρα λεωφορείων ή όπου αλλού ο δήμος επιτρέπει, να οργανώσουν συνεργεία διανομής προωθητικού υλικού θέσεων και υποψηφίων, διανομής ψηφοδελτίων κλπ. Υλικό προώθησης και οδηγίες έχει ετοιμάσει ο Dimitris Tselenis.
Στην Αθήνα θα λειτουργήσει το Κεντρικό Περίπτερο Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου άνοδος, και ότι άλλο αποφασίσουν και στηρίξουν οι Τοπικές Οργανώσεις και οι υποψήφιοι.

4. Υπενθυμίζουμε ότι είναι απαραίτητη η προετοιμασία σε επίπεδο Τοπικών Οργανώσεων, Συντονιστών, Υποψηφίων και Μελών για τον έλεγχο της διανομής και παραλαβής των ψηφοδελτίων, από τις περιφέρειες αρχικά, από τους Δήμους σε δεύτερο επίπεδο και τέλος στα εκλογικά τμήματα την ημέρα των εκλογών.
Θα δοθούν οδηγίες από τους συντονιστές της δράσης και την ομάδας που έχει αναλάβει την εκτύπωσης και διανομή ψηφοδελτίων

Φιλικά
Γιάννης Σαρρής
Γενικός Διευθυντής
210 3472101

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση