Πέμπτη 7 Ιουλίου (Βόλος, Τύρναβος και Λάρισα) και Παρασκευή 8 Ιουλίου (Λάρισα, Καρδίτσα, Μουζάκι, Τρίκαλα) - Η ηγεσία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ θα επισκεφθεί τους πολίτες της Θεσσαλίας και θα συζητήσει μαζί τους τις ανησυχίες τους, θα ακούσει τα προβλήματά τους και θα παρουσιάσει τις λύσεις για τα ζητήματα της χώρας.
Η περιοδεία είναι 2ήμερη, Πέμπτη 7 Ιουλίου (Βόλος, Τύρναβος και Λάρισα) και Παρασκευή 8 Ιουλίου (Λάρισα, Καρδίτσα, Μουζάκι, Τρίκαλα)
----------------------
Συνάντηση με πολίτες
Πέμπτη 7 Ιουλίου, κατά τις 21:00
Εστιατόριο "Φρούριο"
https://frouriolarisa.com/
Λάρισα
----------------------
Ο Θάνος Τζήμερος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προσκαλούν όλους τους πολίτες να γνωρίσουν από κοντά την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και τις θέσεις της, οι οποίες μπορούν να κάνουν την Ελλάδα μια σοβαρή χώρα που θα σέβεται τους πολίτες της και θα παράγει αγαθά, τεχνολογία, πολιτισμό και αξιοπρέπεια.
Αναλυτικά:
Η περιοδεία θα ξεκινήσει την Πέμπτη 7/7/22 απ’ τον Βόλο, (γενέτειρα του Προέδρου Θάνου Τζήμερου) με συναντήσεις με την τοπική αυτοδιοίκηση και τον Δήμαρχο, και κατά τις 11 το πρωΐ η τριανδρία θα συναντηθεί με φίλους και πολίτες στην οδό Ερμού, με στάση στο Pleasures Seaside Café. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Βόλου και σε τοπικές στρατιωτικές μονάδες, ενώ θα δοθούν συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.
Το απόγευμα της 7ης Ιουλίου, οι τρεις πολιτικοί θα βρίσκονται στον Τύρναβο, όπου θα συναντηθούν με κατοίκους, τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις.
Το βράδυ της Πέμπτης 7 Ιουλίου, κατά τις 21:00, ο Θάνος Τζήμερος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα μιλήσουν σε φίλους και πολίτες στο εστιατόριο «Φρούριο» της Λάρισας.
Την Παρασκευή 8 Ιουλίου το πρωΐ, η περιοδεία συνεχίζεται στη Λάρισα με επσκέψεις στην τοπική αυτοδιοίκηση. Κατά τις 11:00, ο Πρόεδρος και οι δύο Αντιπρόεδροι της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ θα επισκεφθούν το κέντρο της πόλης και ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Grand Hotel.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα βρίσκονται στην Καρδίτσα για συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης, ενώ μετά από μια στάση στο μουσείο Γ. Καραϊσκάκη στο Μαυρομάττι του Δήμου Μουζακίου, θα επισκεφθούν τα Τρίκαλα και την τοπική αυτοδιοίκηση και θα δώσουν συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.

Δείτε περισσότερα στο
www.ethnikidimiourgia.gr

fb.com/events/774706863549945

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση