Σάββατο 8 Απριλίου 2023 στις 20:00 - Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥΡΓΙΑ, ο Πρόεδρος Θάνος Τζήμερος και ο Αντιπρόεδρος Φαήλος Κρανιδιώτης σας προσκαλούν στην εκδήλωση παρουσίασης των Υποψηφίων Βουλευτών της Νότιας Ελλάδας:
-------------------------
Σάββατο 8 Απριλίου στις 20:00
Ξενοδοχείο Marriott Athens
Λεωφόρος Συγγρού 385
www.marriottathens.gr
-------------------------
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι της Νότιας Ελλάδας της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, αναλύοντας τους στόχους και τις προτεραιότητες του κόμματος, απαντώντας στις ερωτήσεις των πολιτών και εξηγώντας τους τρόπους που προτείνει η #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ώστε να ξεκινήσει η μετατροπή του οθωμανοσοβιετικού διοικητικού μοντέλου της χώρας μας, σε ένα σύγχρονο, παραγωγικό κράτος.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του 31ου Money Show. Το Money Show είναι ένα επιχειρηματικό οικονομικό πολυσυνέδριο που αποτελεί σημαντικό οικονομικό γεγονός. To 2023 διοργανώνεται από τον Όμιλο Organotecnica, για 31ο συνεχές έτος, το επενδυτικό και χρηματοοικονομικό πολυσυνέδριο-έκθεση Money Show για την βιώσιμη ανάπτυξη και την προβολή των καινοτόμων επιχειρήσεων.

Το Money Show 2023 αποτελεί ένα μεγάλο πολυθεματικό γεγονός με κεντρικό στόχο την δημιουργία ενός υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος μέσα από την ουσιαστική σύμπραξη των κρατικών φορέων, των εδραιωμένων αλλά και των νέων αναπτυσσομένων επιχειρήσεων ώστε να προαχθεί και να επιταχυνθεί ο παράγοντας καινοτομία, επιτρέποντας την ανάδειξη νέων κλάδων και αγορών (δείτε περισσότερα στο www.moneyshow.org).

fb.com/events/918352692823973

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση