Παρασκευή 12 Μαΐου στις 20:00 - Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥΡΓΙΑ, ο Πρόεδρος Θάνος Τζήμερος, ο Αντιπρόεδρος Φαήλος Κρανιδιώτης, o Βασίλης Τσιάρτας και οι υποψήφιοι βουλευτές "Δημιουργοί" σας προσκαλούν στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Θεσσαλονίκης!

-------------------------
Παρασκευή 12 Μαΐου στις 20:00
Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο
Λεωφόρος Στρατού 3
54636 Θεσσαλονίκη
-------------------------

Η κρίση της χώρας είναι πρωτίστως ηθική. Ζούμε, εδώ και δεκαετίες, σε ένα σύστημα αντεστραμμένων αξιών, στο οποίο όλα τα μεγέθη σταθμίζονται με βάση το πολιτικό κόστος και η εφαρμογή αλλά και η ψήφιση των νόμων εξαρτώνται από το κομματικό συμφέρον.

Θέλουμε να κάνουμε την Ελλάδα, ξανά χώρα παραγωγής: αγαθών, ιδεών, τεχνολογίας και πολιτισμού.

Ζητάμε να μας δώσετε τη θεσμική δυνατότητα να βάλουμε τα θεμέλια της νέας Ελλάδας, αυτής που θα απελευθερώσει τη δημιουργικότητα του Έλληνα από την ασφυκτική επιτήρηση του κρατισμού, θα του προσφέρει ένα περιβάλλον ευνομίας, ευταξίας, αξιοκρατίας και σταθερότητας και θα του επιτρέψει να προκόψει στη χώρα του. Μας ενδιαφέρουν όχι οι επόμενες εκλογές, αλλά οι επόμενες γενιές. Γι΄ αυτές αγωνιζόμαστε, γι' αυτές ζητάμε την ψήφο σας.

 https://www.facebook.com/events/598435352246763

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση