Ελπίδα-Νικολέτα(Λήδα) Κεφαλά - Υποψ. Περιφερειακή Σύμβ. Αττική_Κεντρικός Τομέας

15/05/2014 15:00 #4386 από Ελπίδα Κεφαλά


Αγαπητοί φίλοι,

«Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι να καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου». Πλάτων

Με αφορμή την παραπάνω φράση του Πλάτωνα αποφάσισα να ενεργοποιηθώ ως πολίτης.

Γι΄ αυτό με προσήλωση και συνέπεια στις αρχές και τις αξίες μου, στην πόλη που κατοικώ και στους ανθρώπους της, ζητώ τη στήριξή σας ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ! στην Αττική στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ με επικεφαλής περιφερειάρχη τον Θάνο Τζήμερο.

Η αγάπη μου για την πόλη μας και η ανάγκη αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο εκφράζεται με την ενεργή στήριξη και τη συμμετοχή μου σε ομάδες πολιτών όπως η ομάδα αναμόρφωσης του ΟΑΚΑ, οι ανθρωπιστικές οργανώσεις «Εθνική Αλληλεγγύη» και «HumanAid», το δίκτυο πολιτών «Η Ελλάδα Μπορεί», κ.α.

Με σπουδές στον προγραμματισμό και την ανάλυση Η/Υ, εργάζομαι επί 20 συναπτά έτη στον ιδιωτικό τομέα. Η εργασιακή μου εμπειρία εξελίχθηκε στον τομέα των εξαγωγών και εμπλουτίστηκε με επιπλέον κατάρτιση που σχετίζεται με το αντικείμενο αυτό.
Υπηρέτησα τις ελληνικές εξαγωγές που αφορούν προϊόντα και υπηρεσίες από υπεύθυνες θέσεις, οργανώνοντας συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις και δημιουργώντας δίκτυα διεθνών μεταφορών.
Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζομαι στον τομέα εξαγωγών γνωστής ελληνικής βιομηχανίας πλαστικών.

Περισσότερα για εμένα και τις δραστηριότητές μου: Lida Kefala

Με εκτίμηση,
Ελπίδα (Λήδα) Κεφαλά
e-mail: – Τηλ. +30 69 32 71 81 88 – www.facebook.com/lida.kefala










lidakefala.weebly.com/

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ