Ναι ή Όχι ;

03/07/2015 14:23 #4677 από Rafael
Ναι ή Όχι ; δημιουργήθηκε από Rafael
Ναι ή Όχι δεν έχει και πολύ σημασία, το ένα δίνει δυο μέρες παράταση ζωής στον ετοιμοθάνατο και το άλλο μια εβδομάδα, μια αυταπάτη είναι η επιλογή.

Όλα αυτά που ζούμε είναι συνέπεια της καπιταλιστικής κοινωνίας. Ας μην γελιόμαστε το καπιταλιστικό σύστημα είναι αυτό που μας παρέχει τα ναρκωτικά – υποκατάστατα που έχουμε ανάγκη και κάνουμε τα πάντα για να τα αποκτήσουμε ώστε να υπάρχουμε (όχι να ζούμε) και να μην αντιληφθούμε την σαπίλα της ζωής μας. Όλα αυτά τα χρόνια που κατάναλώνουμε χωρίς έλεος, για να καλύψουμε το κενό της ζώης μας, όταν ψάχναμε την αξία μας στα επώνυμα ρούχα στα ακριβά και πολυτελή σπίτια και αυτοκίνητα στα i-phone κάποιοι σε κάποιες χώρες πεινούσαν και δουλεύαν σαν σκλάβοι! Αλλά δεν μας ένοιζε.. Και τώρα γιατί φωνάζουμε; Ηρθε το λοιπόν η ώρα μας να πληρώσουμε το τίμημα, ήρθε η ώρα να γίνουμε και εμείς σκλάβοι για να τρώνε κάποιοι άλλοι. Δεν μας λυπάμε, δεν μας λυπάμε γιατί ακόμη και αν είχαμε διαγραφή του χρέους και άλλα 500 τρις στα ταμεία μας πάλι Porsche, σπιτια, αυτοκίνητα και διακόπες θα τα κάναμε και μετά απο 20-25 χρόνια τα ίδια σκατά θα τρώγαμε και αυτό γιατί ήμαστε ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!

Δεν αρκει το δημοψήφισμα για την λύση του προβλήματος, ελπίζω όμως να είναι η σφαλιάρα που θα μας δείξει τις αλυσίδες μας, και ο καθένας μας με προσωπική προσπάθεια θα τις σπάσει για να ζήσει ελεύθερος και να δει με αγάπη και σεβασμό τον κόσμο που ζούμε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ