Τολμηστε να χαλασετε την μιζερη αντζετα των καναλιων ...

05/01/2015 21:22 #4556 από dioskouros
Καλησπερα σε ολους .

Εδω και παρα πολλα χρονια αναρωτιεμαι γιατι η η εκαστοτε προεκλογικη αντζεντα των καναλιων ,δημοσιογραφων θυμιζει χαλασμενο γραμμοφωνο του μεσοπολεμου που παιζει βαρετα και με ακριβεια ατομικου χρονομετρου τις ιδιες χιλιοειπωμενενες μπαρουφες και ανουσιες κενολογιες .Σημαδια ενος παρηκμασμενου δημοσιογραφικου δυναμικου με ελαχιστες παραστασεις απο την σκληρη πραγματικοτητα της ζωης εξω απο το προστατευομενο περιβαλλον των τηλεοπτικων στουντιο ? Μετριοτητα του πολιτικου και δημοσιογραφικου δυναμικου που συναποτελει αυτην την χιλιοζεσταμενη και εμετικα προκλητικη σουπα, προς τους εχοντες στοιχειωδη διανοητικη ικανοτητα, πολιτες ?
Οτι και και να επιλεξετε το σιγουρο οτι την ιδια εμετικη σουπα θα μας σερβιρουν και τωρα .
Γιατι αραγε να μην προσπαθησει καποιος να σπασει αυτην την παρακμη .ειτε στην τηλεοπτικη ειτε στην ραδιοφωνικη της διασταση ?
Γιατι ποτε κανενας πολιτικος ή δημοσιογραφος δεν βαζει στην προεκλογικη αντζεντα προβληματισμους που εχουν να κανουν με θεματα περιβαλλοντος ,εθνικης ασφαλειας και εθνικης κυριαρχιας ?
Και επεκτεινοντας τον προβληματισμο μου στα της ΔΡΑΣΗΣ θεωρω οτι αν και τα οικονομικα /δημοσιας διοικησης θεματα ειναι ενα προνομιακο περιβαλλον για τον κ. Τζημερο ,πρεπει να παρει το ρισκο και να χυσει την σουπα !
Ενδεικτικα :
1.Ποσα ΔΙΣ αραγε κοστιζουν σε ετησια βαση ή δεκαετια τα ποσα που ξοδευονται για ενικοιαση πυροσβεστικων αεροσκαφων,οταν εδω και δεκαετιες το ΠΣ επιχειρει με Canadair του 70 που εχει επισυμανθει πολλακις η αναγκη αποσυρσης τους ?
2.Εχει προσπαθησει καποιος τεχνοκρατης να υπολογισει πιο ειναι το συνολικο κοστος σε επιπεδο ΑΕΠ απο την μειωμενη επιχειρησιακη αποδοση απαρχαιωμενων μεσων που εχει ως κοστος ερημοποιηση εκατομμυριων στρεμματων ελληνικης επικρατειας σε καθε πυροσβεστικη περιοδο ?
3. Εχει εικονα η πολιτικη και φυσικη ηγεσια της ΕΥΠ για τα οργανωμενα κυκλωματα που πετανε χιλιαδες λαθρομεταναστες καθε χρονο στο Αιγαιο ? Εχουν γινει προσπαθειες " εξουδετερωσης τους " μεμονωμενα ή και σε συνεργασια με ομορες χωρες που εχουν κοινα συμφεροντα να σπασει αυτο το καρτελ ? Πιο ειναι το κοστος σε ΔΙΣ του κρατικου μηχανισμου απο τα ελικοπτερα SAR ,μεχρι τις δομες υποδοχης ,υποστηριξης ,φιλοξενιας, περιθαλψης ?
4 .Πια ειναι η κοκκινη γραμμη ενος κυριαρχου ευρωπαικου κρατους μετα απο χιλιαδες παραβιασεις FIR Αθηνων ,υπερπτησεις νησιων απο τουρκικα αεροσκαφη , και κρουαζιερες τουρκικων φρεγατων κοντα στο Σουνιο με ενεργοποιημενους αισθητηρες και οπλικα συστηματα ?
5.Εχουν συνειδητοποιησει καποιοι οτι οπως τα ιδιωτικα brand names σε συνθλιβουν με εκατ/ρια ευρω σε αποζυμιωσεις για δυσφημιση , κατ αναλογια για τα κρατη ,δεν σε σεβεται κανεις στην λεγομενη γεωπολιτικη πιατσα αν απλα αποτελεις το template ενος ανυποληπτου και ανεκδιηγητου αφελους γκαφατζη ,οπου ο καθενας μπορει να σε απειλει ,εκβιαζει,και να σε υποβιβαζει στο επιπεδο κρατιδιου μειωμενης εθνικης κυριαρχιας ?

Για να μην σας κουραζω μια απο τις θεμελιωδεις αγκυλωσεις των κομματικων σχηματισμων πριν αλλα και μετα την καλπη ειναι οτι αδυνατουν να αφουγκραστουν τα σημαδια που τους δινουν οι φιλελευθεροι πολιτες ,ανανεωνοντας το ιδεολογικο τους οπλοστασιο,αφηνοντας πισω παρωχημενα και χρεωκοπημενα ιδεολογηματα -ιδεοληψιες .Ισως γιατι απευθυνονται σε κομματικους στρατους που εχουν την σχεση ποιμενα -προβατων .Αλλα θελω να ελπιζω οτι με την Δραση θα ανοιχτουν νεοι οριζοντες.Και επειδη η ελπιδα πεθαινει τελευταια ισως ζησω για να δω εναν μια σοβαρη πολιτικη κινηση που θα εσωματωσει στη προεκλογικη αντζεντα αυτο που κανενας διαχρονικα δεν τολμα να θιξει.
Θα ανακαλυψετε -με ευχαριστηση ελπιζω - οτι ενα σεβαστο μερος του εκλογικου σωματος που δεν αντιπροσωπευεται απο ΚΑΝΕΝΑ στα εθνικα θεματα και ειναι φυσικα ακομη και σημερα ΜΗ ανιχνευσιμο και ΜΗ μετρησιμο απο τους καθε λογης εκλογολογους και εκλογολαχνους ,θα σας στηριξει .
Ευχαριστω για την φιλοξενια
Καλη δυναμη !

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ