ΑΘΗΝΑΪΔΑ

29/03/2015 20:11 #4672 από steliospap
ΑΘΗΝΑΪΔΑ δημιουργήθηκε από steliospap
Αγαπητοί φίλοι. Βρέθηκα σήμερα στην εκδήλωση της Αθηναϊδας και παρακολούθησα όλα τα τεκταινόμενα. Ήθελα να πάρω το λόγο, αλλά προτίμησα να τα γράψω εδώ (στο γραπτό λόγο είμαι καλύτερος). Θα εκθέσω τρία θέματα:
1) Αυτό που θα προκύψει ως νέος φορέας της φιλελεύθερης σκέψης ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ δεν πρέπει να εμφανιστεί ως κόμμα επιχειρηματιών η μιας ελίτ. Επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων και μελών της Δημιουργίας, της Δράσης κλπ ανήκουν στο χώρο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, δεν σημαίνει οτι η έννοια του φιλελευθερισμού δεν αγγίζει όλες τις κοινωνικές ομάδες. Ο Θάνος στην ομιλία του ανέφερε οτι δεν περίμενε οτι τόσο πολλοί υγιείς δημόσιοι υπάλληλοι θα συμπαθούσαν τη Δημιουργία.
2) Ειναι απαραίτητο να διασαφηνιστεί εξαρχής οτι φιλελευθερισμός δεν είναι Θάτσερ, Μάνος, Ανδριανόπουλος, Φρήντμαν και σχολή του Σικάγου. Η συκοφάντηση που έχει υποστεί η φιλελεύθερη σκέψη στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, πρέπει κάποια στιγμή να απαντηθεί.
3) Πριν γίνει οποιαδήποτε εξαγγελία νέου φορέα ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Η ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. Πχ τι θα κάνουμε στη Δημόσια Διοίκηση, στην οικονομία, στην άμυνα, στις διεθνείς σχέσεις, στο ασφαλιστικό, στη δικαιοσύνη, στην παιδεία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην εγκληματικότητα, στο μεταναστευτικό, ολα λεπτομερειακά, κοστολογημένα και ΚΥΡΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ. Αοριστολογίες με "θα" και "πρέπει να γίνει αυτό", δεν έχουν καμιά αξία και οι πολίτες θα μας γυρίσουν την πλάτη.
Ευχαριστώ.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": EKONSTAS

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ