Δυνατότητα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού, τώρα!

07/01/2017 02:26 #4818 από grarticles

Δημόσια εκδήλωση της «δημιουργίας, ξανά!
«Δυνατότητα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού, τώρα!»

Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 2017, ώρα 20:00-GMT+2, αίθουσα ΕΡΑΤΩ ξενοδοχείου Hilton

box

Η παροχή της δυνατότητας ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού υπήρξε μια από τις μεγάλες απάτες της μεταπολίτευσης. Όλα τα κόμματα την “ήθελαν” αλλά κανένα δεν την εφάρμοσε. Ο λόγος είναι προφανής: οι ομογενείς δεν δελεάζονται με ρουσφέτια. Και ζώντας σε σοβαρά, οργανωμένα κράτη, θα αποτελούσαν μοχλό ανανέωσης του πολιτικού συστήματος. Επικίνδυνα πράγματα, για τα κόμματα του "πελατειακού τόξου"!

Η "Δημιουργία, ξανά!" ανέδειξε από την πρώτη στιγμή το θέμα της ψήφου των αποδήμων Ελλήνων ως βασικό στοιχείο της πολιτικής της πρότασης. Την πλήρη μελέτη μας για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε στις θέσεις μας εδώ: http://www.dimiourgiaxana.gr/el/θεσεις/αποδημοι-εκλογες

Συνεχίζοντας την προσπάθειά της για τη διάδοση αυτής της ιδέας, διοργανώνει την Κυριακή, 8η Ιανουαρίου 2017 στο πλαίσιο του Money Show (αίθουσα ΕΡΑΤΩ, ώρα 20:00 - GMT+2) στο Hilton της Αθήνας μια εκδήλωση με θέμα την ψήφο των αποδήμων.

Επιπροσθέτως, από σήμερα μέχρι την ημέρα της εκδήλωσης, διοργανώνει μια ηλεκτρονική ψηφοφορία, αποδεικνύοντας ότι η σύγχρονη τεχνολογία προσφέρει αξιόπιστες και ανέξοδες λύσεις για τη συμμετοχή του Έλληνα στις εκλογές της χώρας του, από κάθε γωνιά της γης.

Στην ψηφοφορία μπορεί να πάρει μέρος οποιοσδήποτε Έλληνας, όπου κι αν βρίσκεται, από τον υπολογιστή ή το κινητό του. Όσοι πιστεύετε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού μπορούν να μεταφυτεύσουν στο πολιτικό σύστημα γονίδια υγείας, ψηφίστε και αποδείξτε στα κόμματα της οπισθοδρόμησης ότι η Ελλάδα της δημιουργικότητας βρίσκεται παντού:
Δυνατότητα ψήφου στους αποδήμους Έλληνες, τώρα!

Αλλιώς, αντιγράψτε και επικολλήστε σε φυλλομετρητή (browser) την διεύθυνση: https://goo.gl/iEnwIz

Καλή και δημιουργική νέα χρονιά! «Δημιουργία, ξανά!»

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

11/01/2017 17:00 #4819 από basilisleventis
Δεν συμφωνώ!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ