Σύνταξη στην επαρχία

31/01/2012 13:49 #5053 από grarticles
Σύνταξη στην επαρχία δημιουργήθηκε από grarticles
Αφηστε τι λενε τα καναλια της διαπλοκης των κρατικοδιαιτων εργολαβων...

Από Φώτης Γ.

Καλησπερα.

Ξερω πως μπορει να υπαρχουν τεως ενστολοι συνταξιουχοι που θα ψηφισουν την ΔΗΞΑ,αλλα ειπαμε καποτε ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΕΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΖΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΞΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ.

Παντως εγω το δημοσιευσα στον τοιχο μου.....

ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ!!! ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ;

Γιαυτο ακομα και ο Θεος, (οχι Επιτροπος), να ερθει εδω, δεν προκειται να βρει ακρη.


Αφηστε τι λενε τα καναλια της διαπλοκης των κρατικοδιαιτων εργολαβων MEGA KAI ANT1.Για διαβαστε αυτο,ειναι ενα απο τα χιλιαδες σκανδαλα στο ελληνικο δημοσιο:

<<καταβολη>>!!!!!! Το ξερετε;;

Λοιπον ισχυει σε ολες τις ενοπλες δυναμεις και τα σωματα ασφαλειας.Ισχυει εδω και 50 χρονια. Και συνεχιζει να ισχυει ακομα και ΤΩΡΑ...τωρα που εχουμε χρεοκοπησει. Γιατι τα ΜΕΓΑΛΟ-ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ;;ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ

Εχουν βγει σε συνταξη εδω και 50 χρονια εκατονταδες χιλιαδες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ και ΑΠΛΑ:Βγαινεις σε συνταξη.Δηλωνεις το πατρικο σου σπιτι στην επαρχια,στο οποιο πας 3 φορες τον χρονο μονο Καλοκαιρι,Χριστουγεννα και Πασχα.

Και ενω κανονικα μενεις Αθηνα,η Θεσσαλονικη η αλλου,σου πριμοδοτουν τα χιλιομετρα του τοπου που δηλωνεις και παιρνεις αναλογα με την Χιλιομετρικη αποσταση απο 1000 εως 3000(!!!) ευρω!!!Για τα εξοδα μετακινησης(!!!),για να πας σε ενα μερος που δεν μενεις κανονικα.

Αλλα το κακο εγινε εδω και 25 χρονια ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ!!!

Προκειμενου παρα-πολλοι να κερδισουν το μεγιστο των 3000 ευρω,δηλωνουν μακρυνους νομους στους οποιους ουτε καν μενουν,ουτε εχουν σχεση,ουτε τους ξερει κανεις!!!!!!!!!Και παιρνουν τα 3000 ευρω.Πως;;;; Στελνουν το φυλλο πορειας συνταξιοδοτησης στην εκει Αστυνομικη Αρχη,τους το θεωρει,και υστερα λαμβανουν τα 3000 ευρω!!!!Ετσι ενα μεγαλο μερος που συνταξιοδοτειται απο την Νοτια Ελλαδα και Αθηνα δηλωνει Συνοριακους νομους της Μακεδονιας η Θρακης,και κυριως Εβρου.Οσοι βεβαια βγαινουν σε συνταξη απο την Βορεια Ελλαδα δηλωνουν ως μονιμη κατοικια,Κρητη,Δωδεκανησα,και νοτιους Νομους της Πελοποννησου.Βεβαια κανεις δεν μενει ποτε εκει.Αλλα το νομοθετημα αυτο των κοτσαμπασηδων πολιτικων που ψηφισαν αυτο το τερατουργημα αφησε και ενα παραθυρο.<<η>> Που σημαινει οτι ολοι που δηλωνουν ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΑΚΡΥΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, το δηλωνουν με την προυποθεση της διαμονης ενος ετους!!!

Ποτε βεβαια δεν πανε εκει, αφου εκει δεν μενουν ουτε ενα λεπτο,αλλα το παραθυρακι του Νομου<<για>>ειναι ευνοητο γιατι μπαινει.

Υπολογιζεται οτι ενα 50% δηλωνει τοπο μεταβασης παλια πατρικα σπιτια στα οποια δεν μενουν καθολου,καθως μενουν ΜΟΝΙΜΑ αλλου,και ενα αλλο 50% δηλωνει οσο το δυνατον μακρυα,ενω ουδεμια καν σχεση εχει με τον τοπο που δηλωνει,απλα για να πιασει το ανωτατο οριο των 3000 ευρω.

ΠΗΓΗ ΜΟΥ φιλος στελεχος στο Γενικο Λογιστηριο του Κρατους.

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ;;;

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ