Στις 18-01-2024, με την λήξη των ηλεκτρονικών ψηφοφοριών για τα όργανα, ολοκληρώθηκε το Τακτικό Συνέδριο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ. Τα μέλη-σύνεδροι του κόμματος ανέδειξαν τα νέα όργανα του κόμματος (Εθνική Επιτροπή, Πολιτικό Συμβούλιο και Ελεγκτική Αρχή) και Πρόεδρο τον Βαγγέλη Ακτσαλή.

Συνέδριο με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ είναι μια Κοινότητα Πολιτών που από την ίδρυσή της το 2012 έχει ενστερνιστεί εμπράκτως τις νέες τεχνολογίες και έχει εισαγάγει καινοτομίες για την εφαρμογή της Άμεσης Δημοκρατίας και την συμμετοχή των πολιτών. Κατάφερε για άλλη μια φορά να διοργανώσει ένα e-συνέδριο, με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα: προηγήθηκαν προσυνεδριακές διαδικτυακές συναντήσεις όλων των μελών, συζήτηση επί των προτάσεων στο συνεδριακό "forum", και ηλεκτρονικές ψηφοφορίες για την αλλαγή του καταστατικού και για την εκλογή οργάνων, μέσω ηλεκτρονικής ψηφορορίας που οργάνωσε η Οργανωτική Ομάδα του Συνεδρίου με επικεφαλής τον Νικόλα Αντιμησιάρη, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, που ζει και εργάζεται στην Βοστώνη των ΗΠΑ.

Ο Πρόεδρος που εκλέχθηκε από την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ
Ο Βαγγέλης Ακτσαλής γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και είναι Πλαστικός Χειρουργός. Συμπορεύτηκε με την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ στις εκλογές του Μαΐου 2023, εμπνεόμενος από τις εμπεριστατωμένες θέσεις και τον ορθολογισμό του κόμματος, στοιχεία διαχρονικά από την ίδρυσή του το 2012 μέχρι σήμερα. Κατά την διάρκεια του Τακτικού Συνεδρίου 2024, παρουσίασε στα μέλη τους στόχους του ώστε να αποτελέσει η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ την επιλογή όλων των Ελλήνων πολιτών που θέλουν να εκπροσωπούνται από έναν πολιτικό φορέα με αρχές την ηθική, τη λογική, την τιμιότητα και την συνέπεια προς τον ψηφοφόρο.

Τα επόμενα βήματα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ
Στις επόμενες μέρες και εβδομάδες, μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τα νέα όργανα, ο νέος Πρόεδρος και τα στελέχη του θα συντονίσουν το στρατηγικό σχέδιό τους για την επόμενη μέρα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ.

Στο πρώτο του δημόσιο μήνυμα, ο νέος Πρόεδρος Βαγγέλης Ακτσαλής ευχαρίστησε τους σύνεδρους που «επέλεξαν να του αναθέσουν το τεράστιο καθήκον να οδηγήσει το κόμμα εκεί που αξίζουν να βρίσκονται οι ιδέες που πρεσβεύει» και κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να στοιχηθούν δίπλα του στην κοινή προσπάθεια, ζητώντας «να συμβάλλουμε με όσες δυνάμεις μας εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός στη διαμόρφωση μιας Ελλάδας δικαιότερης, πιο αξιοκρατικής και με περισσότερες ευκαιρίες για όλες και όλους».

FB post317 Jan24

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση