Ο πρόεδρος της πολιτικής κίνησης πολιτών "Δημιουργία, ξανά!" και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Θάνος Τζήμερος, επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη το τετραήμερο 28-31 Μαρτίου (Παρασκευή - Δευτέρα), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Money Show που λαμβάνει χώρα στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Ο κ. Τζήμερος θα συνοδεύεται από κλιμάκιο στελεχών του κόμματος και κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του θα συναντηθεί με παράγοντες της πολιτικής ζωής και παραγωγικούς φορείς της πόλης καθώς και ομάδες πολιτών με τους οποίους θα συζητήσει τις προτάσεις της "Δημιουργίας" για οικονομική ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας. Παράλληλα θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος για τις ευρωεκλογές και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου σε μορφή αρχείου PDF ή WORD

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση