ΓΙΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Και σ’ αυτές τις εκλογές, σας προσκαλούμε να εκπροσωπήσετε την Λογική!
Είμαστε το κόμμα που εφαρμόζει τη Λογική, την Ηθική και τη Συνέπεια στην πολιτική. Οι θέσεις μας δεν έχουν «ιδεολογικό πρόσημο». Είναι όμως αποτελεσματικές, τεχνοκρατικές λύσεις για τα προβλήματα της χώρας μας, οι οποίες όπου εφαρμόστηκαν, από την πρώην σοβιετική Εσθονία μέχρι την διαλυμένη από τον εμφύλιο πόλεμο Νότια Κορέα, έφεραν εκρηκτική ανάπτυξη. Θέλουμε να κάνουμε την Ελλάδα, ξανά, χώρα παραγωγής αγαθών, ιδεών, τεχνολογίας και πολιτισμού, σεβαστή στους φίλους και τρομερή στους εχθρούς. Με τα λόγια του προέδρου, Θάνου Τζήμερου: «Δεν μας ενδιαφέρουν οι επόμενες εκλογές, αλλά οι επόμενες γενιές!»

Για την υποψηφιότητά σας πρέπει να συμπληρώσετε, σχετικά άμεσα, την εξής φόρμα:
https://forms.gle/i1krTbNnDEyUkWEXA

Επίσης χρειαζόμαστε:

Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας (δύο όψεων) ή του διαβατηρίου σας (σε αρχείο PDF).
Α.Φ.Μ. Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (απλή επιβεβαίωση)
Αντίγραφο πιστοποιητικού γέννησης από τον δήμο σας (αρχείο PDF).

(Σε περίπτωση που δεν έχετε πιστοποιητικό γέννησης, μπορείτε εύκολα να εκδώσετε καινούργιο από το gov.gr χρησιμοποιώντας τους κωδικούς σας “taxisnet”. URL: https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia/gennese/pistopoietiko-genneses)

 

Προϋποθέσεις για την υποψηφιότητα σας με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Ως υποψήφιοι και υποψήφιες της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και του συνασπισμού ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ αναλαμβάνετε μια σημαντική ευθύνη. Διότι όπως ψηφίζουμε με κριτική σκέψη, έτσι θέλουμε να επιλέγονται και οι υποψήφιοί μας. Σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα, θεωρούμε ότι είναι χρέος μας να παρουσιάσουμε στους συμπολίτες μας τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την ψήφο τους.

1) Εργασιακή και επαγγελματική εμπειρία - λευκό ποινικό μητρώο
Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί, είμαστε όμως επαγγελματίες! Στην ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ έχουμε δουλέψει στη ζωή μας, έχουμε κοπιάσει, έχουμε αγωνιστεί και ξέρουμε ότι την προκοπή τη φέρνει ο ιδρώτας, ο σωματικός κι ο διανοητικός, κι όχι οι υψωμένες γροθιές και τα πανό. Γι αυτό ζητάμε οι υποψήφιοί μας να έχουν επαγγελματική εμπειρία και λευκό ποινικό μητρώο.

2) Να γνωρίζετε και να συμφωνείτε με τις αξίες και τις θέσεις μας
Ηθική, Αξιοκρατία, Ευθύνη, Τιμιότητα, Ελληνικότητα: στόχος μας δεν είναι μόνο η διεκδίκηση της διακυβέρνησης της χώρας, αλλά και η ανάπτυξη υπεύθυνης συνείδησης στους ψηφοφόρων ώστε να ενεργούν ως υπεύθυνοι πολίτες, με δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις. Οι υποψήφιοί μας τιμούν και εφαρμόζουν αυτές τις αξίες σε κάθε τους έκφανση.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ έχει ξεκάθαρες και τεκμηριωμένες θέσεις στο σύνολο των θεμάτων που απασχολούν την πολιτική. Ο πρόεδρος και τα στελέχη μας έχουν παραγάγει, σε μια περίοδο 10 ετών, εκατοντάδες τοποθετήσεις και αναλύσεις στα σημαντικότερα ζητήματα της χώρας και της κοινωνίας μας. Οι υποψήφιοί μας καλούνται να εκπροσωπήσουν αυτές τις θέσεις και να τις αναμεταδώσουν σωστά στους συμπολίτες μας.

Διαβάστε τις κύριες αρχές του Συνασπισμού ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ εδώ:
https://www.ethnikidimiourgia.gr/theseis
Δείτε όλες τις θέσεις της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ αναλυτικά εδώ:
https://www.dimiourgiaxana.gr/θεσεις

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση