Συνασπισμός ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τον Φεβρουάριο του 2021, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ και η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ συμφώνησαν σε κοινή κάθοδο στις επόμενες εκλογές, αφού διαπίστωσαν ότι οι απόψεις τους είναι πανομοιότυπες σε έναν μεγάλο αριθμό θεμάτων που κυριαρχούν στην πολιτική ατζέντα.

 

Πατριώτες, Φιλελεύθεροι, Μεταρρυθμιστές

Στον 21ο αιώνα, όλοι οι «–ισμοι» είναι παρωχημένες ιδεολογίες, απλοϊκά εργαλεία, ακατάλληλα για να διαχειριστούν τα προβλήματα ενός σύνθετου κόσμου. Όλοι, εκτός από δύο: τον πατριωτισμό, που δεν είναι ιδεολογία, αλλά η αυτονόητη ροπή ενός υγιούς ανθρώπου στο να προστατεύει την οικογένειά του και το έθνος (που είναι η ευρύτερη οικογένειά του), και τον φιλελευθερισμό, που επίσης δεν είναι ιδεολογία αλλά η γνώση του πώς λειτουργούν οι άνθρωποι και σε ποιο θεσμικό πλαίσιο γίνονται παραγωγικοί.

Με αυτή την αντίληψη και πιστές στην κουλτούρα των συνεργασιών, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ και η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ συμφώνησαν σε κοινή κάθοδο στις επόμενες εκλογές με τον συνασπισμό «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ». Ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης μιλούν με ευθύτητα, χωρίς περιστροφές και χωρίς να υπολογίζουν το πολιτικό κόστος, σαλπίζοντας έναν παιάνα εθνικής παλιγγενεσίας και οικονομική ανάπτυξης.

 

Μια τίμια και ξεκάθαρη σύμπραξη

Η σύμπραξη των κομμάτων του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη είναι μοναδική στην ελληνική πολιτική σκηνή, διότι ο ψηφοφόρος γνωρίζει επακριβώς τις θέσεις στις οποίες αυτή εδράζεται.

 

Γιατί υποστηρίζουμε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δυστυχώς, αποδείχθηκε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει τη θέληση ή/και την ικανότητα να κάνει τις δομικές, θεσμικές μεταρρυθμίσεις, που χρειάζεται η χώρα. Το να συγκρίνεται με τον εσμό ψυχιατρικού και ποινικού ενδιαφέροντος, που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, και να συμπεραίνει αυτάρεσκα ότι είναι καλύτερη, βάζει πολύ χαμηλά τον πήχη και, κυρίως, δεν προσφέρει χάρτη εξόδου από την κινούμενη λάσπη της παρακμής, στην οποία έχει βουλιάξει, εδώ και καιρό, η πατρίδα μας.

Στις επόμενες εκλογές είναι μοναδική ευκαιρία να ψηφιστεί ο συνασπισμός «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» και να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα μεταρρύθμισης και πολιτικής ηθικής σε όλο το πολιτικό σύστημα, και κυρίως στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Χρειαζόμαστε συγκεκριμένες πολιτικές και όχι "σε βάθος τετραετίας". Τις χρειαζόμαστε "χθές"!

 

Οι κύριες θέσεις του συνασπισμού

Τα όργανα των δύο κομμάτων ψήφισαν υπέρ της συνεργασίας και δημιούργησαν μια πλατφόρμα 50 θέσεων στις οποίες συμπίπτουν, ενώ συμφώνησαν πως, σε όσα επουσιώδη διαφωνούν, συνεχίζουν το καθένα να διατηρεί την δική του οπτική.

Πρωτεύουσα σημασία έχει η υλοποίηση των ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων – ειδικά του μεγάλου ασθενή που είναι το ελληνικό Δημόσιο – η απελευθέρωση της Οικονομίας από τα δεσμά του κεντρικού σχεδιασμού και η προστασία της χώρας από την ισλαμική απειλή, θέματα στα οποία η ταύτιση απόψεων είναι απόλυτη.

Σύντομα θα δημοσιευτούν και οι υπόλοιπες θέσεις του συνασπισμού.

 

Περισσότερες πληροφορίες

11-02-2021 - η κοινή διακήρυξη των 2 κομμάτων
https://www.facebook.com/dimiourgiaxana/photos/3740970502639519/
15-02-2021 - η κοινή συνέντευξη τύπου των 2 κομμάτων
https://youtu.be/TZ7iJcK83uk

Περισσότερα για τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ
http://www.neadexia.gr
https://www.facebook.com/neadexiagr

Περισσότερα για τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ
https://www.facebook.com/dimiourgiaxana/
https://www.facebook.com/Thanos.Tzimeros.Page
https://www.youtube.com/channel/UCM_UJ6chKj7ZAHIYdqzMp7w

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση