Οι Πρόεδροι της «Δημιουργίας, Ξανά!» και της «Δράσης» κ.κ. Θάνος Τζήμερος και Θόδωρος Σκυλακάκης, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Κατά παράβαση της αρχής της αναλογικής ισότητας που προβλέπεται στο Σύνταγμα και κατά παράβαση της απόφασης 3427/2010 της ολομέλειας του ΣτΕ που εκδόθηκε μετά από αίτηση ακύρωσης που κατέθεσε η «Δράση», η διακομματική επιτροπή των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο, πρωτοστατούσας της κυβέρνησης, αποκλείει τον συνασπισμό «Γέφυρες» («Δράση» και «Δημιουργία, Ξανά!») από το 80% της εκλογικής διανομής ραδιοτηλεοπτικού χρόνου, μολονότι στις τελευταίες εθνικές εκλογές ο συνασπισμός αναδείχθηκε πρώτο εξωκοινοβουλευτικό κόμμα, ενώ η «Δράση» συμμετέχει στις ευρωεκλογές από το 2009.

Κατόπιν αυτών, θα προσφύγουμε αύριο στη Δικαιοσύνη για να ακυρώσουμε για μια ακόμη φορά τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις κυβέρνησης και λοιπών κομμάτων του πελατειακού τόξου, που περιφρονούν τη λειτουργία της δημοκρατίας και στραγγαλίζουν τον πολιτικό ανταγωνισμό. 

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση