Οι "Γέφυρες", ο συνασπισμός των κομμάτων “Δράση” και “Δημιουργία, ξανά!”, ανακοινώνουν ότι στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, όπως και στον πρώτο, στην Αθήνα, θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιώργο Καμίνη και στον συνδυασμό "Δικαίωμα στην πόλη".

Με μεθοδικότητα και με σεβασμό στα χρήματα των φορολογουμένων, ο Γιώργος Καμίνης ξεκίνησε ένα εκτεταμένο έργο νοικοκυρέματος του Δήμου δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα ευρύ και ανθεκτικό δίκτυο στήριξης των αδύναμων κατοίκων της Αθήνας. Παρά τις προσπάθειες των κομμάτων να οικειοποιηθούν το έργο του, παρέμεινε πραγματικά ανεξάρτητος, δείχνοντας πώς πρέπει να είναι μια πραγματική Αυτο-διοίκηση. Θέλουμε να δώσουμε στον Γιώργο Καμίνη και στους συνεργάτες του, τη δυνατότητα να προωθήσουν το μεγάλο όραμα όσων πιστεύουν σε μια αναβαθμισμένη λειτουργική αυτοδιοίκηση: την μετατροπή του Δήμου σε μητροπολιτικό και την οικονομική και διοικητική απεξάρτησή του από την κεντρική εξουσία.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου σε μορφή αρχείου PDF ή WORD

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση