Οι ΓΕΦΥΡΕΣ έχουν αναφερθεί πολλές φορές στον παραλογισμό τού να φτιάχνεις δρόμους και να είναι τόσο υψηλά τα διόδια που τελικά, ελάχιστοι να τους χρησιμοποιούν.

Στην περίπτωση των εκλογών το κόστος των διοδίων αποτρέπει πολλούς από το να πάνε να ψηφίσουν. Τα πράγματα θα ήταν πιο απλά αν ίσχυε η ηλεκτρονική ή η επιστολική ψήφος, όπως σε πολλά κράτη της Ευρώπης, αλλά το Ελληνικό Κράτος βρίσκεται αιώνες πίσω στα στοιχειώδη, στην Πληροφορική θα διέπρεπε;

Όμως μπορεί να κάνει κάτι πιο απλό. Αν θέλει η κυβέρνηση να μειωθεί η αποχή και να “τεστάρει” πόσο περισσότερο θα μετακινούνταν οι πολίτες εάν οι δρόμοι ήταν ελεύθεροι, την καλούμε να “σηκώσει τις μπάρες” αυτό το τριήμερο, δίνοντας τη δυνατότητα στους ετεροδημότες να βρεθούν κοντά την κάλπη και στους δικούς τους.

Υ.Γ. Και για να μην μείνει κανείς δυσαρεστημένος, μπορεί να παραταθεί ανάλογα η σύμβαση παραχώρησης!

Κατεβάστε το δελτίο τύπου σε μορφή αρχείου PDF ή WORD

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση