Σ΄αυτές τις εκλογές φαίνεται ξεκάθαρα η αφύσικη διάταξη του πολιτικού μας σκηνικού. Στο ίδιο κόμμα συνυπάρχουν σοβαροί με γραφικούς, μεταρρυθμιστές με λαϊκιστές, ευρωπαϊστές με δραχμολάγνους, ιδεολόγοι με καιροσκόπους. Η πόλωση δημιουργεί τεχνητή συσπείρωση. Ένα κόμμα – συνονθύλευμα κρατιέται ενωμένο όχι λόγω της ιδεολογικής συνάφειας των μελών του, αλλά λόγω της πίεσης του αντιπάλου. Την ψήφο μας διεκδικούν ανομοιογενή υπολείμματα πελατειακών μηχανισμών και “ξεκαινουργιασμένα” υλικά κατεδάφισης.

Σ’ αυτές τις εκλογές η “Δημιουργία, ξανά!” δεν συμμετέχει. Ούτε δίνει “γραμμή” στους ψηφοφόρους της. Πρώτον, διότι ο υπεύθυνος πολίτης κρίνει και αποφασίζει χωρίς “καθοδήγηση”. Δεύτερον διότι όλα τα κόμματα που διεκδικούν είσοδο στη Βουλή έχουν υποκύψει στην αμαρτωλή ηδονή του λαϊκισμού. Στην κλασική: “θα σας δώσουμε…” ή στην μεταμοντέρνα: “θα κάνουμε μεταρρυθμίσεις, αλλά δεν θα χαλάσουμε τη ζαχαρένια κανενός”. Όμως ανάμεσά τους, υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν και προσπαθούν να κάνουν την υπέρβαση: να αλλάξουν ένα σάπιο σύστημα “από μέσα”. Στηρίξτε αυτή τη διακομματική συμμαχία ποιότητας. Είναι η μόνη που έχει ελπίδες να αλλάξει και τη χώρα και το πολιτικό σκηνικό. Αγνοήστε το κόμμα του ψηφοδελτίου και ψηφίστε ανθρώπους, που θέλουν τις μεταρρυθμίσεις, που δεν μασάν τα λόγια τους, που δεν μετρούν το πολιτικό κόστος. Αν αποφύγουμε την καταστροφή, άνθρωποι θα το έχουν καταφέρει, όχι κόμματα.

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση