Η Ευρώπη δεν είναι ούτε παράδεισος ούτε κόλαση. Είναι ένα πείραμα σε εξέλιξη. Πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία συντελείται συνένωση κρατών σε τέτοια έκταση με δημοκρατικές διαδικασίες. Μόνο αν συμμετάσχουμε, μπορούμε να το συνδιαμορφώσουμε. Ποια θα είναι η Ε.Ε. του μέλλοντός μας; Μια ομοσπονδία ανάλογη των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής ή απλώς μια ζώνη ελεύθερου εμπορίου όπως κάποτε η ΕΟΚ;

Αντί τα κόμματα να αναδείξουν τα προβλήματα και τις ευκαιρίες αυτού του εγχειρήματος αντιμετωπίζουν τις ευρωεκλογές με ελαφρότητα, ως μια πρόβα τζενεράλε εν όψει των εθνικών εκλογών ή ως μια εκτεταμένη δημοσκόπηση, και προτείνουν ως υποψήφιους πρόσωπα της showbiz με μόνο κριτήριο την αναγνωρισιμότητα.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ θεωρεί ότι η ευρωπαϊκή προοπτική είναι ένα πολιτικό κεφάλαιο μείζονος εθνικής σημασίας. Γι' αυτό προτείνει ως υποψήφιους ευρωβουλευτές ανθρώπους με διεθνή πείρα, διεθνή κουλτούρα, διεθνή οπτική.

Η παρουσίασή τους, μαζί με την παρουσίαση των θέσεων της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ για την Ε.Ε., θα γίνει την Δευτέρα 22 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, στις 19:30.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση