Την Κυριακή 19/1 το μεσημέρι στις 13:00, στο Σύνταγμα, δεν θα υπάρχουν κόμματα. Θα υπάρχουν Έλληνες, που βλέπουν την πατρίδα τους να υφίσταται εισβολή και όχι μόνο να μην αμύνεται, αλλά να την χρηματοδοτεί και να έχει θέσει τις ένοπλες δυνάμεις της στην υπηρεσία των εισβολέων!

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, ως 100% φιλελεύθερο κόμμα, δεν είναι κατά της ελεύθερης μετακίνησης των ανθρώπων. Αρκεί να τηρούνται 3 προϋποθέσεις:
- να μπαίνουν στη χώρα από τις νόμιμες πύλες εισόδου,
- η χώρα στην οποία θέλουν να μεταναστεύσουν να τους δέχεται
- να χρηματοδοτούν οι ίδιοι τη διαβίωσή τους

Καμμία από αυτές δεν ισχύει στην εισβολή που υφιστάμεθα τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον, στη συντριπτική τους πλειονότητα οι εισβολείς είναι μουσουλμάνοι. Το Ισλάμ, το έχουμε υπογραμμίσει κατ’ επανάληψη, δεν είναι μόνο θρησκεία. Είναι ένα νομικο-κοινωνικο-στρατιωτικό σύστημα, απολύτως ασύμβατο με τις ευρωπαϊκές αξίες, που με το πρόσχημα της θρησκείας και εκμεταλλευόμενο την ανεκτικότητα του δυτικού πολιτισμού προσπαθεί να τον αλώσει εκ των έσω, επιδίωξη που έχει σε μεγάλο βαθμό επιτευχθεί σε αρκετές περιοχές ευρωπαϊκών χωρών που έχουν μετατραπεί σε μουσουλμανικά γκέτο.

Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας, Στο σπίτι μας εμείς αποφασίζουμε ποιους φιλοξενούμε και για πόσο. Ε, λοιπόν, δεν θέλουμε άλλους “επενδυτές”. Θέλουμε να ζήσουμε με την κουλτούρα μας, με τις παραδόσεις μας, με τα ήθη και τα έθιμά μας, με τα καλά και τα στραβά μας. Δεν θέλουμε η χώρα μας, 200 χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση, να αρχίσει να μετατρέπεται σε μουσουλμανική αποικία.

Οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ταυτίζονται απολύτως στην εθνοπροδοτική πολιτική του “ανοίξαμε και σας περιμένουμε”. Καιρός να καταλάβουν πως έχουν όλους τους Έλληνες απέναντι. Και η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ στηρίζει αυτή τη διαμαρτυρία, χωρίς να εξετάζει ποιοι την διοργανώνουν ή αν οι συμμετέχοντες έχουν την Α ή τη Β άποψη σε άλλα θέματα. Την Κυριακή η διαμαρτυρία είναι μονοθεματική: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ.

Θα είμαστε εκεί να το βροντοφωνάξουμε με όση δύναμη διαθέτουμε.

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση