ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί συντάκτες και δημοσιογράφοι των ΜΜΕ,

σας προσκαλούμε στη

διαδικτυακή συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, στις 13:00

την οποία θα δώσουν οι πρόεδροι της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, Θάνος Τζήμερος και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή την συμφωνία των δύο κομμάτων για κοινή εκλογική κάθοδο στις επόμενες εθνικές εκλογές.

 ae05d3d5cc288fd1b79a7ef1651a8409

Προσοχή: δεν είναι "πολιτικός γάμος", καθώς τα δύο κόμματα διατηρούν την αυτοτέλειά τους. Όπως όμως αναφέρεται στα δύο κείμενα που σας στέλνουμε συνημμένα, τα δύο κόμματα έχουν κοινές απόψεις σε πολλά μείζονος σημασίας πολιτικά θέματα και θέλουν να συνεργαστούν για την προώθησή τους προς όφελος της χώρας.

Η συνέντευξη τύπου θα γίνει διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom και μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ στο YouTube.

 8c9c85a6ffa967cd5893a0859c1c679a

Για να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη και για να υποβάλετε "ζωντανά" τις ερωτήσεις σας, επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, στο email: [email protected] ή με μήνυμα στο 6944452657 με το όνομα του δημοσιογραφικού στελέχους που θα συμμετάσχει στη συνέντευξη. Εάν έχετε έτοιμη την ερώτηση ή τις ερωτήσεις σας μπορείτε να μας την/τις στείλετε στο ίδιο μήνυμα, ώστε να ενταχθεί στο πρόγραμμα.

Ακολούθως θα σας στείλουμε τον σύνδεσμο της συνέντευξης για να συμμετάσχετε. Στο μήνυμα θα περιέχονται και οδηγίες, ενώ εάν χρειαστείτε βοήθεια ή καθοδήγηση για τη χρήση της πλατφόρμας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Τέλος, για τη διευκόλυνσή σας, η συνέντευξη θα μαγνητοσκοπηθεί και θα σας αποσταλεί μέσω e-mail.

7a30c14dac46b6fa5eb3ee01c41cbfed

Για κάθε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, στο email: [email protected] ή με μήνυμα στο 6944452657.

Με εκτίμηση
Μερσίνα Παπαδοπούλου

Μέλος της Εθνικής Επιτροπής
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ
www.dimiourgiaxana.gr
email: [email protected]
τηλ.: 6944452657

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση