Επιτέλους, ανακοινώθηκαν μέτρα από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ανεργίας. Δημιουργούνται έξι νέες θέσεις αναπληρωτών υπουργών και μία ακόμα θέση υφυπουργού!!!

Έτσι στο «μικρό και ευέλικτο» κυβερνητικό σχήμα που σήμερα περιλαμβάνει 38 υπουργούς, αναπληρωτές και υφυπουργούς θα βρουν απασχόληση άλλοι 7 άνεργοι κομματικοί.

Όλοι μαζί θα πατάξουν τη γραφειοκρατία, αφού πρώτα «εξοπλίσουν» την θέση τους με νέο προσωπικό, συμβούλους και αρμοδιότητες. Ιδιαίτερες ελπίδες τρέφουμε για τους νέους αναπληρωτές υπουργούς: Μακεδονίας-Θράκης, (διότι ο υπουργός πάντα παραπονιόταν ότι δεν έχει ούτε αρμοδιότητες ούτε κονδύλια)

και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, διότι ο κ. Μανιτάκης προφανώς χρειάζεται βοήθεια στην υποστήριξη των αργόμισθων υπαλλήλων – πελατών.

Η «Δημιουργία, ξανά!» θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τον επανασχεδιασμό ενός σύγχρονου κράτους στο οποίο οι «προσλήψεις» γίνονται ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες και οι αμοιβές ανάλογα με την αποτελεσματικότητα. Διότι τις νέες θέσεις αργόμισθων (υπουργών, συμβούλων, γραμματέων) δεν τις πληρώνει ο πρωθυπουργός από τον προσωπικό του λογαριασμό αλλά ο φορολογούμενος πολίτης.

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση