Αυτός  ο δικτυακός τόπος (site)  δημιουργήθηκε αφιλοκερδώς από εθελοντές για το πολιτικό κόμμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ σαν χώρος παρουσίασης των θέσεων και απόψεών του.

Προσφέρει πλατφόρμα ηλεκτρονικής δικτύωσης, έκφρασης και δημιουργικού προβληματισμού σε κάθε σκεπτόμενο άτομο μέλος ή μη του κόμματος με την προϋπόθεση της καλοπροαίρετης διάθεσης και της πολιτισμένης έκφρασης των ιδεών του σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας του forum. Τα σχόλια και οι κριτικές εμφανίζονται στο site αλλά σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, αλλά αποκλειστικά και μόνο τους σχολιαστές. Διατηρούμε πάντα το δικαίωμα να μην αναρτήσουμε ή να διαγράψουμε κριτικές που είναι κακόβουλες, υβριστικές ή άσχετες με το θέμα στο οποίο αναρτήθηκαν. 
Δεν έχουμε καμία απολύτως ευθύνη για ενέργειες που οργανώνουν ή σχεδιάζουν οι χρήστες του site στις περιοχές κοινωνικής δικτύωσης που προσφέρει.

Ο διαδικτυακός αυτός χώρος εξελίσσεται και συντηρείται αποκλειστικά από ομάδα εθελοντών, αφιλοκερδώς. Γίνεται κάθε προσπάθεια ώστε να παρέχονται χωρίς διακοπή όλες οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν αστοχίες και σφάλματα.

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην υπάρξουν ιοί η άλλο κακόβουλο λογισμικό στην ιστοσελίδα ή στους εξυπηρετητές (servers) που την φιλοξενούν, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τα αποτελέσματα.

Οι δημιουργοί της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να διακόψουν προσωρινά ή μόνιμα τη λειτουργία της, για οποιονδήποτε λόγο. Σε αυτή την περίπτωση δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια δεδομένων, κειμένων, φωτογραφιών κλπ. που έχουν αναρτηθεί από κάποιον χρήστη.

Το site, μεταξύ άλλων, μπορεί να υποστηρίζει συχνές ερωτήσεις, δυνατότητα επικοινωνίας, διαφημίσεις, banners, δημοσκοπήσεις και πολιτικά μηνύματα σε σημεία που επιλέγουν οι διαχειριστές του.

Προσφέρεται χώρος για την ανάρτηση άρθρων από μέλη και φίλους τους κόμματος τα οποία δημοσιεύονται μετά από έγκριση των διαχειριστών. Ο συγγραφέας αναλαμβάνει την ευθύνη για την εξασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων του έργου του, αλλά και για το γεγονός ότι είναι πρωτότυπο και όχι προϊόν λογοκλοπής. Με την δημοσίευσή τους παραχωρείται από τον συγγραφέα αυτόματα το δικαίωμα της ελεύθερης χρήσης τους στο site.

Όσα άρθρα, μελών, φίλων ή άλλα, δημοσιεύονται είναι προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και εμπλουτίζουν τον διάλογο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι επίσημες θέσεις της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ Αυτές βρίσκονται στην κατηγορία άρθρων "Θέσεις", στα "Δελτία Τύπου" και στα "Νέα της Δημιουργίας".