Στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, οι καταστηματάρχες στον Δήμο Αιγάλεω ήθελαν να μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα τους δύο ώρες παραπάνω στις ημέρες των εορτών.

Οι καταστηματάρχες λοιπόν ζήτησαν άδεια από τον τοπικό Δήμο, και ο Δήμος έπρεπε να ζητήσει άδεια από την Περιφέρεια Αττικής.

Οι καταστηματάρχες στον Δήμο Αιγάλεω και σε οποιονδήποτε άλλον Δήμο της χώρας, δεν εκπροσωπούν μόνο τις επιχειρήσεις τους, εκπροσωπούν και τις χιλιάδες εργαζόμενους σε αυτές που σύμφωνα με τα στοιχεία αποτελούν την ραχοκοκκαλιά της Εθνικής μας Οικονομίας, τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις των προμηθευτών τους σε αγαθά και υπηρεσίες και είναι αυτοί οι οποίοι κατά κοινή ομολογία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ υπερφορολογήθηκαν με σκοπό τον αφανισμό τους.

Και ενώ ένας λογικός άνθρωπος θα περίμενε την ομόφωνη αποδοχή του αιτήματος των καταστηματαρχών, προκειμένου να κινηθεί η οικονομία, ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ στην Περιφέρεια Αττικής κ.Πρωτούλης, όχι μόνο αρνήθηκε αλλά απεφάνθη πως αυτά τα θέματα δεν πρέπει καν να τα συζητάμε, και όποιος τολμάει να το κάνει θα τραμπουκίζεται.

Ποιος όμως είναι ο κ.Πρωτούλης ;.

Από τα λίγα δυστυχώς στοιχεία που βρίσκουμε στο διαδίκτυο μαθαίνουμε ότι ο κ.Ι.Πρωτούλης γεννήθηκε το 1977 και από το 1992, δηλαδή από την ηλικία των 15 ετών είναι μέλος του ΚΚΕ, μέλος του ΠΑΜΕ, το 1999 σε ηλικία 22 ετών εκλέγεται στο προεδρείο του Συνδικάτου Οικοδόμων Ελλάδος και εν συνεχεία τις περιόδους 2001 – 2004, 2004-2007 στην Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, το 2001 σε ηλικία 24 ετών στην Εκτελεστική Γραμματεία , και το 2007 σε ηλικία 30 ετών εκλέγεται βουλευτής του ΚΚΕ.

Δυστυχώς παρά την προσπάθεια μας δεν βρήκαμε κανένα άλλο στοιχείο στο διαδίκτυο το οποίο να τεκμηριώνει τον εργασιακό βίο του κ.Πρωτούλη.

Από όλα τα παραπάνω, καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ότι ο κ.Πρωτούλης, είναι ένα κομματικό στέλεχος πρώτης γραμμής το οποίο απασχολείται με πλήρες ωράριο στο ΚΚΕ, κάτι το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό για τον ίδιο, αφού ο ίδιος αποφάσισε να είναι ένας άεργος.

Ποιος όμως είναι ο ορισμός του άεργου ;.

Άεργος είναι αυτός ο οποίος γενικά δεν έχει εργασία ή ασχολία, και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό για ένα κομματικό στέλεχος με πλήρες ωράριο στο ΚΚΕ.

Ο χαρακτηρισμός του άεργου είναι υβριστικός ; όχι βέβαια, ομοίως ο χαρακτηρισμός ενός ατόμου ως Κομματικού Στελέχους είναι υβριστικός; όχι βέβαια.

Ο κ.Πρωτούλης όμως αυτούς τους δύο χαρακτηρισμούς από τον Πρόεδρο του Κόμματος Δημιουργία ξανά, κ.ΘάνοΤζήμερο, τους εξέλαβε ως υβριστικούς, δηλαδή εμένα αν κάποιος με χαρακτήριζε ως πρώην ελεύθερο επαγγελματία/νυν ιδιωτικό υπάλληλο και κομματικό στέλεχος, που είναι μία πραγματικότητα, θα έπρεπε εγώ να του επιτεθώ με βία; όχι βέβαια.

Είναι όμως πέρα από κάθε λογική, ένα κόμμα όπως το ΚΚΕ και ένας άεργος εκπρόσωπος του να αυτοπροσδιορίζεται ως προστάτης των εργαζομένων και να επιτίθεται με βία στους πολιτικούς αντιπάλους οι οποίοι έχουν αντίθετη άποψη από το ΚΚΕ, και θέλουν να υποστηρίξουν αυτούς οι οποίοι θέλουν να δουλέψουν και να προσφέρουν κάτι καλύτερο στις οικογένειες τους και στην Ελληνική κοινωνία.

Ολοκληρώνοντας, να τονίσω ότι σε όσους γνωρίζουν λίγη νεότερη Ελληνική Ιστορία, είναι γνωστή η ένδεια των θέσεων του ΚΚΕ σε αναπτυξιακές και υπέρ των Εθνικών συμφερόντων θέσεις, όσο και το γεγονός ότι το ΚΚΕ αντιμετωπίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους με βία, η πολιτεία όμως με τους μηχανισμούς τους οποίους διαθέτει, οφείλει να προστατεύσει την Δημοκρατία και τους πολίτες από την διαχρονική βία του ΚΚΕ και των στελεχών του, ενώ τα κόμματα που θέλουν να χαρακτηρίζονται ως Δημοκρατικά θα πρέπει να καταδικάζουν την βία από όπου και να προέρχεται.

Πηγή: kilkiswebtv.blogspot.com

Αρθρογράφος
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
Author: ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
Γεωπόνος ΑΠΘ, ΜΒΑ, M.Sc. Μέλος της Εθνικής Επιτροπής του πολιτικού κόμματος ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ.
Διαβάστε επίσης

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση