Η πορεία ομάδας Πακιστανών το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αθήνα σηματοδοτεί το πέρασμα σε ένα άλλο στάδιο της παρουσίας των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Αυτό της προσπάθειας προβολής και επιβολής του δικού τους αξιακού κώδικα. Και εξηγούμαι.

Στον δικό μας αξιακό κώδικα η βλασφημία, η εξύβριση των θείων μπορεί να αποτελεί ηθικό ατόπημα, καταδικαστέο από τους περισσότερους (όχι όλους, μιας και στην καθημερινή ζωή η ενασχόληση με τα θεία δίνει και παίρνει), πάντως η ποινική αντιμετώπιση της βλασφημίας παρ’ ότι δυνατή δεν θεωρείται ευρέως αποδεκτή από την κοινωνία. Ο βλάσφημος αντιμετωπίζεται περισσότερο ως άξιος λύπησης παρά κολασμού.

Αντιθέτως στο Ισλάμ η ηθική αποτελεί κρατική υπόθεση και η βλασφημία σε πολλές ισλαμικές χώρες επισύρει την ποινή του θανάτου. Ας θυμηθούμε τις περιπτώσεις του Σαλμάν Ρουσντί με τους «Σατανικούς Στίχους», του περιοδικού Charlie Hebdo με τις γελοιογραφίες του Μωάμεθ και της Asia Bibi με την περιπέτεια της στο Πακιστάν.

Ας έρθουμε στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Έστω ότι αφελώς η ελληνική αστυνομία εντοπίζει και παραπέμπει στην δικαιοσύνη τον υβρίσαντα τον προφήτη, μόνη της ή με την συνδρομή των γνωστών αριστερών συνοδοιπόρων των λαθρομεταναστών. Και έστω ότι τον καταδικάζει στην μεγίστη προβλεπόμενη ποινή για να εξευμενίσει τους μουσουλμάνους.

Θεωρεί κανείς ότι μέσα στο ένα εκατομμύριο λαθροεποίκων δεν θα υπάρξει ένας φανατικός ο οποίος θα ζηλώσει την δόξα του τιμωρού και δεν θα επιχειρήσει να επιβάλλει την πρέπουσα τιμωρία;

Στην Αγγλία θυμίζουμε κάποιος μουσουλμάνος σηκώθηκε, έκανε 300 χλμ με το τρένο και σκότωσε έναν ομόθρησκο του διότι, άκουσον άκουσον, είχε ευχηθεί καλές γιορτές στους χριστιανούς συμπολίτες του. Εδώ και οι λεπτομέρειες: https://www.iefimerida.gr/news/260895/moysoylmanos-eyhithike-kalo-pasha-stoys-hristianoys-kai-ton-mahairosan

Η συγκεκριμένη διαμαρτυρία ήταν ένα πρώτο βήμα για την αποδοχή της σαρίας ως αξιακό κώδικα με απώτερο στόχο την εφαρμογή της. Βλέπουμε τα μουσουλμανικά γκέτο σε πολλές ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις όπου και η αστυνομία δεν έχει πρόσβαση. Υπό το προκάλυμμα της προσβολής και της προστασίας της αξιοπρέπειας αρχικά , θα περάσουμε ακολούθως σε κλιμάκωση των διαμαρτυριών. Θυμάστε τις φασαρίες που είχαν γίνει πριν κάποια χρόνια στην φήμη ότι κάποιος έσχισε ένα Κοράνι. Θα ακολουθήσουν διαμαρτυρίες επειδή γυναίκες κυκλοφορούν ακάλυπτες στην γειτονιά τους, διαμαρτυρίες για ασυνόδευτες γυναίκες κτλ κτλ.

Το αυγό του φιδιού εκκολάφτηκε…. αν το αφήσεις να μεγαλώσει θα σε δαγκώσει.

Πηγή: vimapress.gr

Αρθρογράφος
Μάλαμας Κουφοκώτσιος
Author: Μάλαμας Κουφοκώτσιος
Γεωπόνος-Αγρότης, μέλος του πολιτικού κόμματος ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ
Διαβάστε επίσης

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση