Τα ρουσφέτια των Δημάρχων ποιος θα τα πληρώσει;; Για τους Δημοτικούς άρχοντες η λέξη ισολογισμός είναι άγνωστη για αυτούς καθώς επί σειρά ετών έπαιρναν κανονικά χρηματοδοτήσεις από το κράτος και μαζί με δάνεια που έλαβαν δημιούργησαν το γνωστό πρόβλημα Ελλείμματα και χρέη. Όταν  έκαναν προσλήψεις για ψηφοθηρικούς λόγους ποιον ρώτησαν για να τις κάνουν;;

Έκαναν ποτέ αξιολόγηση παραγωγικότητας στους υπάλληλους του Δήμου; Όταν έκαναν προσλήψεις για τον τομέα καθαριότητας και μετά 3μηνες τους μετέθεταν στα γραφεία να παίζουν πασιέντζα ποιον ρώτησαν;; Στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής όπου συμμετέχω στην τυπική επιτροπή διαβούλευσης εθελοντικά, τα έξοδα για τον Ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου  αγγίζουν τις 800.000 ευρώ το χρόνο ενώ τα αντίστοιχα έσοδα του δεν ξεπερνούν τις 10.000 .Στον Ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου απασχολούνται σήμερα 35 υπάλληλοι ενώ αναγκαίοι για να λειτουργήσει είναι μόνο οι 15. Αυτό είναι ένα παράδειγμα ανίκανων Δημάρχων για διοίκηση. Θα επακολουθήσουν και άλλα από αύριο. Να καταδικαστούν για κακοδιαχείριση όλοι οι Δήμαρχοι που δημιούργησαν χρέη και ελλείμματα στους Δήμους τους. Πίσω από όλα αυτά κρύβονται και τα παράσιτα των συνδικάτων τα οποία δεν τα βάζουν με τους Δημάρχους που δημιούργησαν το πρόβλημα αλλά με το κράτος δηλαδή τους Έλληνες φορολογούμενους.


Σάκης  Γαλανάκος
Πρώην Υποψήφιος Βουλευτής.


Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση