Έχουν περάσει αρκετές εκατοντάδες πολιτικών απο τη Ελληνική πολιτική σκηνή οι οποίοι δεν πρόσφεραν ούτε προσφέρουν ουσιώδη και γόνιμη πολιτική. Επί 30 χρόνια τώρα στην εξουσία είχαμε την ατυχία να εναλλάσσονται δύο κόμματα με πολλές αρχικές διαφορές οι οποίες εξανεμίστηκαν στην συνέχεια στον βωμό των συμφερόντων.

Η μοναδική πολιτική κατεύθυνση που καλλιεργήθηκε και από τα δύο αυτά μεγάλα εκτρώματα ήταν η δημιουργία κομματικών στρατών και η εξυπηρέτηση αυτών με οποιονδήποτε τρόπο, αδιαφορώντας γιά την οικονομική ζημία που θα έφερναν στο Ελληνικό κράτος. Έτσι ο κεντρικός στόχος της διόγκωσης του κομματικού στρατού, είτε με διορισμούς από το παράθυρο είτε με την αδιαφορία γιά την είσπραξη των φόρων τους, είτε με παράνομους διαγωνισμούς όπου έδιναν τεράστια έργα σε φίλους και χρηματοδότες των κομμάτων τους, στέφθηκε με επιτυχία γιατί ο καθένας έβρισκε λύση στο πρόβλημά του δημιουργώντας πρόβλήματα στην κρατική μηχανή.

Ποιά ήταν λοιπόν η πολιτική που άσκησαν οι ανεπάγγελτοι και μιζαδόροι της διαπλοκής πολιτικοί μας; Η διόγκωση κρατικών δαπανών, η αύξηση εξωτερικού δανεισμού και η αδιαφορία για τα κρατικά έσοδα. Αυτήν την συνταγή εφάρμοσαν επι σειρά ετών με καταστροφικές συνέπειες για την χώρα μας και τώρα που ήρθε η ώρα του λογαριασμού καλούν τον Ελληνικό λαό να πληρώσει τα σπασμένα μόνο και μόνο για να διατηρηθούν οι ίδιοι και οι αυλικοί τους στην εξουσία. Εξωθούν τον κόσμο στην εξαθλίωση, στις αυτοκτονίες, στην δημιουργία σκλαβοπάζαρων σε μιά χώρα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης ενώ αντιθέτως όλοι θα ήθελαν αυτον τον λαμπερό ήλιο μόνιμο κάτοικο στον καθαρό ουρανό τους, με το πλούσιο υπέδαφος και το γόνιμο έδαφος που έχουμε σε όλη την επικράτεια.

Ο Σαμαράς πριν τις τελευταίες εκλογές φώναζε γιά την λάθος συνταγή των μνημονίων αλλά μόλις σκαρφάλωσε στην εξουσία την εφαρμόζει με τον χειρότερο τρόπο γιατί πλαισιώνεται από ανίκανους πολιτικούς συμβούλους. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πλέον εδώ και καθημερινά βυθίζεται στην απελπισία και στην στήριξη της κυβέρνησης για να κερδίσουν χρόνο πριν ξεκινήσουν τα ειδικά δικαστήρια που τους περιμένουν και απο εκεί και πέρα το χάος. 'Εχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που αποτελεί γνήσιο αντίγραφο του ΠΑΣΟΚ με τις γνωστές παροχολογίες χωρίς όμως ακόμα να έχουν κοστολογηθεί οι εξαγγελίες τους για να μάθουμε από που θα βρεθούν χρήματα για να γυρίσουμε στις πρό κρίσης παροχές και έχουμε το άλλο άκρο της φασιστικής νοοτροπίας να εφαρμόζει τον νόμο της ζούγκλας. Με την "δημιουργία, ξανά!" είναι η τελευταία ευκαιρία να αποκτήσουν μια δυναμική φωνή οι υπεύθυνοι πολίτες που έχουν όραμα και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον γιά την χώρα μας. Τα ΜΜΕ και το σύστημα προσπαθούν να φιμώσουν τέτοιες φωνές γιατί καταλαβαίνουν ότι έτσι θα ανατραπεί η πολιτική σκηνή και όλοι τους πρέπει να πάνε είτε σπίτια τους είτε φυλακή.

Στηρίζουμε κάθε δημιουργική φωνή και την καλούμε να έρθει μαζί μας να δυναμώσει το κίνημα των ουσιατικών μεταρρυθμίσεων που θα μας βγάλουν απο την κρίση μια για πάντα. Είμαστε δημιουργικός λαός και μπορούμε να γίνουμε το επίκεντρο της Ευρώπης στην Οικονομία τον Πολιτισμό και τις Επιστήμες.


Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση