epixeirhmatikotita aftodioikisi.gr -620x320Στη δυναμική περίοδο αλλαγών που η κοινωνία μας δοκιμάζεται με τον πιο έντονο τρόπο, έχει φανερωθεί η επιτακτική ανάγκη για εκπαίδευση που τα οφέλη της είναι άμεσα συνδεδεμένα με τις ανάγκες της αντιμετώπισης της κρίσης.

Το CampusBus αποτελεί μια εκπαιδευτική πρωτοβουλία- από τους ιδρυτές του The Cube Athens στην Αθήνα, ενός συνεργατικού χώρου που φιλοξενεί νέες επιχειρήσεις. Ο βασικός σκοπός του προγράμματος είναι να αφήσει πίσω του ένα ενεργητικό και εμπνευσμένο δίκτυο, ένα σύνολο από πράττοντες ανθρώπους που θα μπορούν να συνεργαστούν και στη συνέχεια.


Τα μαθήματα έχουν σχέση με βασικές και πρακτικές γνώσεις σε θέματα μάνατζμεντ, μάρκετινγκ, διαδικτύου, προώθησης πωλήσεων και αντικειμένων που διδάσκονται σε αντίστοιχα προγράμματα σπουδών. Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν τα εξής:

1)      Βασικό μάρκετινγκ (βασικές έννοιες του Marketing καθώς και οι τέσσερις πυλώνες του, το προϊόν, η τιμή, η διανομή και η προώθηση. Μέσα από ομαδικά “παιχνίδια” θα ξεκινήσουμε από τι είναι το Marketing και θα φτάσουμε στο τι γίνεται σε αυτό το 2013.)
2)      Βασικές συμβουλές διαχείρισης/ διαχείριση ηγεσίας/συναισθηματική νοημοσύνη(θα αναλυθούν οι τέσσερις βασικές λειτουργίες του μάνατζμεντ, τα καθήκοντα των μάνατζερ και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η συναισθηματική νοημοσύνη στην εκτέλεση καθηκόντων ενός μάνατζερ)
3)      Χρησιμοποιώντας ανοιχτά διαδικτυακά μαθήματα (το θέμα »ανοιχτά μαζικά ηλεκτρονικά μαθήματα» (MOOCs) περιλαμβάνει τον ορισμό των ΜΟΟCs, τη χρησιμότητα τους στην εκπαίδευση, τις μεγαλύτερες πλατφόρμες παγκοσμίως, το μέλλον τους, μειονεκτήματα- πλεονεκτήματα και κατά πόσο έχουν έρθει στην Ελλάδα)
4)      Επιχειρηματικότητα- δικτύωση (πώς λειτουργούν οι οικονομίες σήμερα, η σημαντικότητα της καινοτομίας στην οικονομική εξέλιξη, η ζωή ενός επιχειρηματία, η ουσιαστική αποτελεσματικότητα της δικτύωσης είναι κάποια από τα θέματα που θα συζητηθούν. Σκοπός του είναι η εμψύχωση και η ενημέρωση των ενδιαφερόντων βήμα-βήμα από την επινόηση μιας ιδέας μέχρι την εφαρμογή της στις αγορές)
5)      Ικανότητες  παρουσίασης- συνέντευξη- συγγραφή βιογραφικού (όσα πρέπει να ξέρει κανείς για μία επιτυχημένη παρουσίαση και τα βήματα μέχρι την επίτευξή της. Όσον αφορά την ενότητα »συνέντευξη», θα ασχοληθούμε με τον τρόπο σύνταξης του βιογραφικού, της συνοδευτικής επιστολής και βασικές αρχές για τη συνέντευξη)

Τα εργαστήρια  του προγράμματος παραδίδονται ΔΩΡΕΑΝ.  Το κάθε εργαστήριο  θα διαρκεί 4 ώρες. Θα υπάρχει συμμετοχή ανθρώπων που εργάζονται σε start up επιχειρήσεις στην Αθήνα. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν από 19/11-22/11 κάθε απόγευμα 16.00-20.00 στις αίθουσες του 1ου Γυμνασίου Άργους.

Για να δηλώσετε συμμετοχή απευθυνθείτε στον κύριο Νανόπουλο στα εξής τηλέφωνα
697-9117497 ή 694-4962666 ή 27510-360028
ή ηλεκτρονικά στο campusbus.org
Με την υποστήριξη των:  The Cube, Greek America Foundation, e-food.gr, The Embassy of the United States of America

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
ΤΡΙΤΗ 
16.00-20.00 Ικανότητες  παρουσίασης- συνέντευξη-συγγραφή βιογραφικού
16.00-20.00 Επιχειρηματικότητα- δικτύωση
 ΤΕΤΑΡΤΗ
16.00-20.00 Χρησιμοποιώντας ανοιχτά διαδικτυακά μαθήματα
16.00-20.00 Βασικές συμβουλές διαχείρισης/ διαχείριση ηγεσίας/ συναισθηματική νοημοσύνη
ΠΕΜΠΤΗ
16.00-20.00 Βασικό μάρκετινγκ
16.00-20.00 Επιχειρηματικότητα- δικτύωση
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
16.00-20.00 Βασικές συμβουλές διαχείρισης/ διαχείριση ηγεσίας/ συναισθηματική νοημοσύνη
16.00-20.00 Βασικό μάρκετινγκ

 

Πηγή: Aftodioikisi.gr

Συζητήστε αυτό το άρθρο στο χώρο του Φόρουμ (0 απαντήσεις).

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση