Η συνδρομή μέλους καταβάλλεται κάθε χρόνο για 1 έτος, και είναι κυλιόμενη χρονικά, ξεκινώντας από την ημερομηνία της πρώτης εγγραφής σας.

Δεν είναι απαραίτητο να λήξει η συνδρομή σας για να ανανεώσετε. Μπορείτε να ανανεώστε την συνδρομή σας που λήγει π.χ. στις 21/11/2023 ακόμη και μήνες πριν την λήξη της. Η ανανέωση θα έχει ως αποτέλεσμα την  επιμήκυνση της ημερομηνίας λήξης κατά ένα έτος (δηλαδή π.χ., από 21/11/2023 θα γίνει 21/11/2024). Εάν λήξει η συνδρομή σας αυτομάτως παύετε να είστε μέλος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και πρέπει να εγγραφείτε εκ νέου (γι αυτό και ενημερώνουμε αυτόματα τα μέλη μας πριν λήξει η συνδρομή τους, ώστε να την ανανεώνουν εγκαίρως.) 

Αν είστε ήδη Μέλος (δηλαδή αν έχετε ολοκληρώσει την διαδικασία της πρώτης εγγραφής), θα έχετε λάβει με email τον αριθμό μητρώου σας (ένας πενταψήφιος αριθμός) καθώς και την επίσημη ημερομηνία της πρώτης εγγραφής σας. Αν δεν τα θυμάστε και έχετε γραφτεί στον ιστοχώρο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, μπορείτε (αφού κάνετε login στο dimiourgiaxana.gr "Σύνδεση") να δείτε τα στοιχεία αυτά στον σύνδεσμο Στοιχεία Μητρώου ή μπορείτε να επικοινωνήστε με την Ομάδα Εξυπηρέτησης Πολιτών στην διεύθυνση   για να σας βοηθήσουν.

Αν πάλι είστε μέλος και δεν έχετε γραφτεί στο dimiourgiaxana.gr, μπορείτε να γραφτείτε τώρα, χρησιμοποιώντας το ίδιο email που δώσατε στην αρχική διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης μέλους. Κάνοντας χρήση του ίδιου email διασφαλίζετε ότι τα στοιχεία σας από το CRM θα συνδεθούν με τον λογαριασμό σας στο site. Έτσι θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στις σελίδες που αναφέρονται στην προηγούμενη παράγραφο.

Σημαντικό μετά την πληρωμή σας

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής για την ανανέωση της συνδρομής σας, πρέπει να στείλετε ένα email με συνημμένο (σε pdf ή φωτογραφία) το αποδεικτικό πληρωμής της συνδρομής στο    ώστε να ενημερωθεί άμεσα το Μητρώο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ.

Το κόστος ανανέωσης της ετήσιας συνδρομής είναι 10 Ευρώ και μπορεί να καταβληθεί με έναν από τους εξής τρόπους:

Κάνοντας δωρεά ή συνδρομή στο πολιτικό κόμμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, αποδέχεστε και συμφωνείτε με τους όρους που ορίζονται στον Νόμο 4304/2014 (Έλεγχος των οικονομικών και πολιτικών κομμάτων και των αιρετών αντιπροσώπων Βουλής και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλες διατάξεις.) καθώς και με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.


Για κάθε ζήτημα που μπορεί να προκύψει, επικοινωνήστε με έναν Εκπρόσωπό μας ή με το Μητρώο ή με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών:   της «Δημιουργίας, Ξανά!».