Η συνδρομή μέλους καταβάλλεται κάθε χρόνο και είναι κυλιόμενη χρονικά ξεκινώντας από την ημερομηνία πρώτης εγγραφής.

Δεν είναι απαραίτητο να λήξει η συνδρομή σας για να ανανεώσετε. Μπορείτε για παράδειγμα να ανανεώστε την συνδρομή σας που λήγει στις 21/11/2013 ακόμη και μήνες πριν την λήξη της (αλλά και μετά). Η ανανέωση θα έχει ως αποτέλεσμα την  επιμήκυνση της ημερομηνίας λήξης κατά ένα έτος (δηλαδή π.χ., από 21/11/2013 θα γίνει 21/11/2014).  

Αν είστε ήδη μέλος (δηλαδή αν έχετε ολοκληρώσει την διαδικασία πρώτης εγγραφής) θα έχετε λάβει με email τον αριθμό μητρώου σας (ένας πενταψήφιος αριθμός) καθώς και την επίσημη ημερομηνία πρώτης εγγραφής σας). Αν δεν τα θυμάστε και έχετε γραφτεί στο site μπορείτε (αφού κάνετε login) να δείτε τα στοιχεία αυτά στον σύνδεσμο Στοιχεία Μητρώου ή μπορείτε να επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πολιτών στην διεύθυνση   για βοήθεια.

Αν πάλι είστε μέλος και δεν έχετε γραφτεί στο site, μπορείτε να γραφτείτε τώρα στο site χρησιμοποιώντας το ίδιο email που δώσατε στην αρχική διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης μέλους. Κάνοντας χρήση του ίδιου email διασφαλίζετε ότι τα στοιχεία σας από το CRM θα συνδεθούν με τον λογαριασμό σας στο site. Έτσι θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στις σελίδες που αναφέρονται στην προηγούμενη παράγραφο.

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής στείλτε συνημμένα (σε pdf, φωτογραφία, κ.λ.π..) στο   το αποδεικτικό πληρωμής της συνδρομής.

Το τίμημα ανανέωσης της ετήσιας συνδρομής είναι 10 EUR και μπορεί να καταβληθεί με έναν από τους εξής τρόπους:


Κάνοντας δωρεά στο πολιτικό κόμμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, αποδέχεστε και συμφωνείτε με τους όρους που ορίζονται στον Νόμο 4304/2014 (Έλεγχος των οικονομικών και πολιτικών κομμάτων και των αιρετών αντιπροσώπων Βουλής και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλες διατάξεις.) καθώς και με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.


Για κάθε ζήτημα που μπορεί να προκύψει, επικοινωνήστε με έναν Εκπρόσωπό μας ή με το Μητρώο ή με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών:   της «Δημιουργίας, Ξανά!».