Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι εμείς, που την ιδιότητα του “μέλους κόμματος” τη θεωρούσαμε τουλάχιστον αστεία, θα γράφαμε κείμενα για την εγγραφή μελών στο κόμμα μας. Όμως, για να συνεισφέρεις στην προσπάθεια, πρέπει και να συμμετέχεις. Αν δεν συμμετέχεις, αφήνεις ανοιχτό τον δρόμο στις οργανωμένες μειοψηφίες να εξαπατούν την αμέτοχη πλειοψηφία.

Τι σημαίνει να είστε Μέλος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ

Οι συμπολίτες μας που θέλουν να έρθουν πιο κοντά στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, να συμμετέχουν στις εσωτερικές και εκλογικές διαδικασίες της πολιτικής μας κίνησης και να συνεισφέρουν περισσότερο και πιο ενεργά στην προσπάθειά μας, μπορούν να εγγραφούν ως Μέλη. Τα Μέλη έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο Συνέδριο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, μπορούν να συμμετέχουν στις Ομάδες Εργασίας και να εκλέγονται στα όργανα, γι αυτό και αξιολογούνται αντιστοίχως.

Προϋποθέσεις για να γίνετε Μέλος

Πριν γίνετε Μέλος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ θα πρέπει κατ' αρχήν να διαβάσετε προσεκτικά το Καταστατικό του κόμματος, και να συμφωνείτε με τις Αρχές, τις Αξίες και τις Θέσεις της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ. Σας προσκαλούμε να μας "μελετήσετε" και να μας αξιολογήσετε με την ίδια αυστηρότητα και αντικειμενικότητα που εφαρμόσαμε κι εμείς οι ίδιοι πριν αποφασίσουμε να γίνουμε "Δημιουργοί"! Χρήσιμες θα σας φανούν και οι τοποθετήσεις των επίσημων λογαριασμών της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στα Κοινωνικά Δίκτυα, ενώ για τις όποιες ερωτήσεις σας είναι στη διάθεσή σας και τα στελέχη των Οργάνων μας. Επιπλέον, θα πρέπει να έχετε την Ελληνική Υπηκοότητα, να είστε τουλάχιστον 17 ετών και να μην έχετε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ είναι η πολιτική κίνηση που εφαρμόζει τη Λογική, την Ηθική και την Τιμιότητα στην πολιτική. Με Ορθολογισμό επεξεργαζόμαστε τις θέσεις μας για το μέλλον της Ελλάδας, με Ηθική και Τιμιότητα απευθυνόμαστε στους συμπολίτες μας, και αποδεικνύουμε συνεχώς αυτή τη συνέπειά μας από το 2012. Αυτές τις αρχές ζητάμε και από τα Μέλη μας!

Κόστος και Διαδικασία Εγγραφής σε 3 βήματα

1. Συμπληρώστε ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής.

Αίτηση Εγγραφής Μέλους

2. Πληρώστε το ποσό των 60€ (κόστος εγγραφής 50€ και τη συνδρομή σας 10€ για 1 έτος)
     Δείτε πιο κάτω τις επιλογές πληρωμής συνδρομής

3. Στείλτε συνημμένα (σε pdf ή φωτογραφία) στο   :
    το αποδεικτικό πληρωμής των 60€  και
    το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή το διαβατήριό σας (για ταυτοποίηση).

Μόλις εγκριθεί η αίτησή σας θα λάβετε επιβεβαίωση με e-mail.

Τα στοιχεία σας θα παραμείνουν απόρρητα.

Επιλογές πληρωμής Εγγραφής

Κάνοντας δωρεά ή συνδρομή στο πολιτικό κόμμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, αποδέχεστε και συμφωνείτε με τους όρους που ορίζονται στον Νόμο 4304/2014 (Έλεγχος των οικονομικών και πολιτικών κομμάτων και των αιρετών αντιπροσώπων Βουλής και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλες διατάξεις.) καθώς και με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.


Για κάθε ζήτημα που μπορεί να προκύψει, επικοινωνήστε με έναν Εκπρόσωπό μας ή με το Μητρώο ή με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών:   της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ.