Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι εμείς, που την έννοια του “μέλους κόμματος” τη θεωρούσαμε τουλάχιστον αστεία, θα γράφαμε κείμενα για να σας προτρέψουμε να εγγραφείτε στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ.
Όμως, για να επηρεάζεις τις εξελίξεις πρέπει να συμμετέχεις. Αν δεν συμμετέχεις, αφήνεις ανοιχτό τον δρόμο στις οργανωμένες μειοψηφίες για να εξαπατούν την αμέτοχη πλειοψηφία.

Η εγγραφή δεν συνεπάγεται καμμία υποχρέωση πλην της καταβολής 10 ευρώ ετήσια συνδρομή (υπενθυμίζουμε ότι δεν έχουμε πόρους παρά μόνον την οικονομική συνδρομή των μελών μας και τις δωρεές μελών και φίλων). Εσείς θα αποφασίσετε πόσο συχνή και σε τι βάθος θα είναι η συμμετοχή σας.
Αν λοιπόν έχετε ελληνική υπηκοότητα, είστε τουλάχιστον 17 ετών, δεν έχετε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και έχετε ενημερωθεί για το όραμα & τις αξίες, το καταστατικό  και τις θέσεις της «δημιουργίας, ξανά!» μπορείτε να εγγραφείτε μέλος σε τρία απλά βήματα:

1. Συμπληρώστε ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής.

Αίτηση εγγραφής

2. Πληρώστε την ετήσια συνδρομή σας (10€ - δέκα ευρώ)
     Δείτε πιο κάτω τις επιλογές πληρωμής συνδρομής

3. Στείλτε συνημμένα (σε pdf, φωτογραφία, κ.λ.π..) στο   :
    το αποδεικτικό πληρωμής συνδρομής  και
    το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας (για ταυτοποίηση).

Μόλις εγκριθεί η αίτησή σας (σε 1-2 ημέρες) θα λάβετε επιβεβαίωση με e-mail.

Τα στοιχεία σας θα παραμείνουν απόρρητα.

Επιλογές πληρωμής συνδρομής:


Κάνοντας δωρεά στο πολιτικό κόμμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, αποδέχεστε και συμφωνείτε με τους όρους που ορίζονται στον Νόμο 4304/2014 (Έλεγχος των οικονομικών και πολιτικών κομμάτων και των αιρετών αντιπροσώπων Βουλής και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλες διατάξεις.) καθώς και με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.


Για κάθε ζήτημα που μπορεί να προκύψει, επικοινωνήστε με έναν Εκπρόσωπό μας ή με το Μητρώο ή με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών:   της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ.