Βαγγέλης Ακτσαλής - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Στις 18-01-2024 ολοκληρώθηκε το Τακτικό Συνέδριο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, με την λήξη των ηλεκτρονικών ψηφοφοριών για τα όργανα. Τα μέλη-σύνεδροι του κόμματος ανέδειξαν τα νέα όργανα του κόμματος (Εθνική Επιτροπή, Πολιτικό Συμβούλιο και Ελεγκτική Αρχή) και Πρόεδρο τον Βαγγέλη Ακτσαλή.

Ο Βαγγέλης Ακτσαλής γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και είναι Πλαστικός Χειρουργός.

Συμπορεύτηκε με την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στις εκλογές του Μαΐου 2023, εμπνεόμενος από τις εμπεριστατωμένες θέσεις και τον ορθολογισμό του κόμματος, στοιχεία διαχρονικά από την ίδρυσή του το 2012 μέχρι σήμερα. Κατά την διάρκεια του Τακτικού Συνεδρίου 2024, παρουσίασε στα μέλη τους στόχους του ώστε να αποτελέσει η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ την επιλογή όλων των Ελλήνων πολιτών που θέλουν να εκπροσωπούνται από έναν πολιτικό φορέα με αρχές την ηθική, τη λογική, την τιμιότητα και τη συνέπεια προς τον ψηφοφόρο.

Στις επόμενες μέρες και εβδομάδες, μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τα νέα όργανα, ο νέος Πρόεδρος και τα στελέχη του θα συντονίσουν το στρατηγικό σχέδιό τους για την επόμενη μέρα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές για την επιτυχή διεξαγωγή του Τακτικού Συνεδρίου 2024 και ευχόμαστε στον Βαγγέλη Ακτσαλή και στα νέα μας όργανα καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε τον Πρόεδρο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Βαγγέλη Ακτσαλή και στους παρακάτω διαύλους:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
#κοινότητα_πολιτών
Ιανουάριος 2024

#ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στην #Ευρώπη : #Μεταρρύθμιση #Ανάπτυξη #Αξιοκρατία #Δικαιοσύνη #Ασφάλεια