Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, 21:00 - Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ! σμίγει ξανά, αναδιοργανώνεται, ανασυντάσεται και προχωράει σε μια νέα πορεία με πρώτο βήμα ένα γιορτινό κάλεσμα.

Ελάτε να ξαναβρεθούμε μέλη και φίλοι και να γνωρίσουμε νέους φίλους από κοντά, υποστηρίζοντας παράλληλα, οικονομικά και δια της παρουσίας μας, την διοργάνωση του επόμενου συνεδρίου της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ!
Η παρουσία όλων είναι σημαντική για την ενημέρωση, τον τρόπο συμμετοχής στο Συνέδριο, την εγγραφή μελών, ώστε να έχουν την δυνατότητα εκλογής των νέων οργάνων του κόμματος, που θα χαράξουν την νέα οργανωτική και επικοινωνιακή του πορεία για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.
Η δύναμη και η μόνη πηγή ενέργειας και χρηματοδότησης της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ είναι τα μέλη της.

«Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι» λέει ο ποιητής. Σημασία έχει να μη χάνεις τον προορισμό σου, να μην τα παρατάς και να προσελκύεις όλο και περισσότερους στην διαδρομή.
Γιατί έχει πολύ κουπί ακόμα.
Γιορτάζουμε το ξεκίνημα της νέας πορείας που εμείς θα χαράξουμε.
Γιατί οι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ δεν μπορούν να σταματήσουν ποτέ να δημιουργούν.

---------------
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, 21:00
Azzurro Bar Restaurant
Θεμιστοκλή Σοφούλη 86, Θεσσαλονίκη
www.facebook.com/AzzurroBR
---------------

Είσοδος: 15€ με ένα ποτό.
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συνεδρίου της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ! που έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο 2019.

facebook.com/events/770422730067675

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση