Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, 18:30 - Τα στοιχεία της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης στη χώρα μας είναι συγκλονιστικά: η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αφίξεων μεταναστών στην Ευρώπη. Μόνο το 2019 είχαμε συνολικά 60.609 αφίξεις, το 80% μέσω των θαλάσσιων συνόρων και το 20% μέσω του Έβρου. Υπολογίζεται ότι πάνω από 1,5εκ. άτομα έχουν περάσει από τη χώρα μας στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

Πώς επηρεάζει το φαινόμενο αυτό την κοινωνία και την οικονομία μας; Πώς μπορούν να προστατευτούν οι ανθρώπινες ζωές αλλά και τα σύνορα της χώρας; Είναι διαχειρίσιμο το πρόβλημα και ποιές οι λύσεις;

Η Δημιουργία Ξανά! και η Τοπική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν σε μια ενημερωτική εκδήλωση για το μεταναστευτικό και για τα μέτρα που επιβάλλεται να λάβει η Πολιτεία. Κεντρικός ομιλητής είναι ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά! Θάνος Τζήμερος, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση και απαντήσεις σε ερωτήσεις του κοινού.

-----------------------
Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, 18:30
Τόπος: Εστιατόριο Καλυβιώτης
Κεντρική παραλία Σταυρού, 57014
facebook.com/Restaurant-Kalyviotis-Εστιατόριο-Καλυβιώτης-392895224168876
-----------------------

Η Δημιουργία Ξανά! από το 2012 ενημερώνει τους πολίτες για το μεταναστευτικό και τα άλλα σημαντικά θέματα της χώρας με στοιχεία, υπευθυνότητα και συνέπεια, ενώ προτείνει και τις αντίστοιχες λύσεις χωρίς εξτρεμισμούς και λαϊκισμούς. Αυτή είναι μια ακόμη από τις πολλές εκδηλώσεις που έχουμε διοργανώσει στην Ελλάδα για το θέμα. Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και τις ερωτήσεις σας!

facebook.com/events/2593663810750773

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση