Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 στις 21:00 - Η Τ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας της Δημιουργίας Ξανά προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της Δημιουργίας και του Συνασπισμού ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ την Παρασκευή 27/05/2022, 21:00 για μια γνωριμία με το νέο Συμβούλιο, την παρουσίαση των στόχων και των επιδιώξεών του, την δυνατότητα συμμετοχής των μελών στα νέα project και τις δράσεις που θα ανακοινωθούν, την οικονομική ενίσχυση, την εγγραφή νέων μελών, την ανανέωση συνδρομής παλιών σε ένα περιβάλλον χαλαρό και φιλικό μπροστά στην Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά, στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας.

CONTAINER ART CAFE
fb.com/containerthessaloniki
Αγν. Στρατιώτου-Φιλίππου 37 (Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά)
τηλ. 2310222630

Επειδή το ενδεχόμενο οργάνωσης μιας μίνι περιοδείας του Προέδρου και των Αντιπροέδρων της Εθνικής Δημιουργίας στην Κεντρική Μακεδονία πριν τις διακοπές του καλοκαιριού είναι πολύ πιθανό, η παρουσία σας και η στήριξή σας είναι πολύ σημαντική.

Η οργάνωση και η επιτυχία είναι δική μας υπόθεση.
BE CREATIVE

fb.com/events/3224998637826547

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση