Συνέδριο - Πρόσκληση σε κοινή συνεδρίαση

Με τη σύμφωνη γνώμη των κκ Απόστολου Γκέκα και Κωστή Ψαραδέλη, προσκαλώ τα μέλη του Προεδρείου του Συνεδρίου, της Εφορευτικής Επιτροπής και της Οργανωτικής Επιτροπής να συμμετάσχουν σε κοινή Συνεδρίαση αύριο Παρασκευή, 12 Απριλίου 2012 και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο Stanley, πλατεία Καραΐσκάκη, τηλ 210 52 41 611.

Οκτώ ημέρες πριν από την έναρξη του φυσικού Συνεδρίου, η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη. Κατά τη συνεδρίαση θα γίνει αποτίμηση των μέχρι σήμερα πεπραγμένων, θα εντοπίσουμε πιθανές ελλείψεις, εκκρεμότητες και αστοχίες, και θα προσδιορίσουμε το τελικό πλάνο εργασιών για την επιτυχή προετοιμασία του φυσικού Συνεδρίου.

Παρακαλώ να υπάρχει επαρκής προετοιμασία των διαφόρων θεμάτων, ώστε ο καθένας στο χώρο της ευθύνης του, να προτείνει μόνο συγκεκριμένα θέματα τα οποία κρίνει απαραίτητα να συζητηθούν και δεν έχουν αντιμετωπισθεί επαρκώς μέχρι σήμερα. Επειδή σε αυτή τη συνάντηση θα οριστικοποιηθούν οι αρμοδιότητες των εθελοντών κατά τις ημέρες του Συνεδρίου, καλούμε κάθε μέλος της δημιουργίας που έχει τη διάθεση να συνεισφέρει, και ειδικά τα νεοεκλεγέντα μέλη των θεσμικών οργάνων και τους υποψηφίους να δηλώσουν συμμετοχή με την αυτοπρόσωπη παρουσία τους ή επικοινωνώντας από εδώ.

Ενθαρρύνουμε ιδιαίτερα την ενεργό συμμετοχή όλων των περιφερειακών οργανώσεων, οι οποίες αποτελούν πυρήνα εξάπλωσης και αναγέννησης της δημιουργίας και έχουν πλέον αυξανόμενα σημαντικό λόγο και ρόλο όχι μόνο στο Συνέδριο άλλα και σε όλες τις δραστηριότητες του κόμματος μας.Όσοι δεν έχουν δυνατότητα φυσικής παρουσίας, μπορεί να συμμετάσχουν διαδικτυακά στη συνεδρίαση στέλνοντας email στο [email protected]

Σας ευχαριστώ
Γιάννης Σαρρής

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση