Είναι δύσκολο ο Έλληνας να πιστέψει ότι αυτό που βλέπει είναι… αυτό που βλέπει!
Τόσα χρόνια που καήκαμε στον χυλό, φυσάμε και το γιαούρτι.
Όμως η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν έχει ούτε κρυφούς υποστηρικτές, ούτε κρυφούς πόρους. Οικονομικά στηρίζεται μόνο από τις συνδρομές των μελών και τις δωρεές των φίλων. Επίσης, από άπειρες ώρες εθελοντικής εργασίας, που μειώνουν το κόστος λειτουργίας μας στο ελάχιστο.
Επισημαίνουμε ότι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ είναι το πρώτο και μοναδικό κόμμα στην Ελλάδα που όλα τα οικονομικά του στοιχεία τα αναρτά στο διαδίκτυο.
Θα σας ενδιαφέρει επίσης να γνωρίζετε ότι τρεις εταιρείες ορκωτών ελεγκτών με εντολή της Βουλής έκαναν επί 20 μέρες φύλλο – φτερό την οικονομική μας διαχείριση και τη βρήκαν ΑΨΟΓΗ. Οι σχετικές εκθέσεις εδώ.

Αν θέλετε κι εσείς να στηρίξετε την προσπάθειά μας για την Ελλάδα που μας αξίζει, μπορείτε να το κάνετε, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:


Κάνοντας δωρεά στο πολιτικό κόμμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, αποδέχεστε και συμφωνείτε με τους όρους που ορίζονται στον Νόμο 4304/2014 (Έλεγχος των οικονομικών και πολιτικών κομμάτων και των αιρετών αντιπροσώπων Βουλής και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλες διατάξεις.) καθώς και με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.


Για κάθε ζήτημα που μπορεί να προκύψει, επικοινωνήστε με έναν Εκπρόσωπό μας ή με το Μητρώο ή με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών:   της «Δημιουργίας, Ξανά!».