Πολλοί από εμάς γνωρίσαμε την Δημιουργία Ξανά! μέσα από φίλους της ίδιας νοοτροπίας, της κοινής λογικής, μέσα από ανθρώπους του κύκλου μας με τους ίδιους προβληματισμούς και τις ίδιες ανησυχίες για το μέλλον της Ελλάδας.

Δώστε κι εσείς με την σειρά σας την δυνατότητα στους φίλους και τους γνωστούς σας να μας γνωρίσουν, να μας διαβάσουν και να διαπιστώσουν μόνοι τους έναν διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό!

Ενημερώστε τους για την ιστοσελίδα μας www.dimiourgiaxana.gr, όπου θα μπορούν να διαβάσουν τις θέσεις μας και πολλές άλλες πληροφορίες για σημαντικά θέματα.

Προωθήστε τους την σελίδα μας στο YouTube ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ όπου ανεβαίνουν οι ομιλίες, οι συνεντεύξεις, οι παρουσίες του Θάνου Τζήμερου σε Μ.Μ.Ε. και οι τοποθετήσεις του σε θέματα της επικαιρότητας.

Εάν είστε στο Facebook, στείλτε τους πρόσκληση να κάνουν like στην σελίδα Δημιουργία, ΞΑΝΑ ώστε να ενημερώνονται κατ' ευθείαν για κάθε νέα κίνηση, δράση ή τοποθέτηση, όπως π.χ. οι παρεμβάσεις του Θάνου Τζήμερου στην Περιφέρεια Αττικής.

Εάν είστε στο Instagram, προσκαλέστε τους φίλους σας να ακολουθήσουν τον λογαριασμό της Δημιουργίας Ξανά! όπου ανεβαίνουν φωτογραφίες από τις διοργανώσεις και την προώθηση θέσεων και προτάσεων.

Εάν είστε στο Twitter, προσκαλέστε τους φίλους σας να ακολουθήσουν τον λογαριασμό του Θάνου Τζήμερου για βλέπουν άμεσα τις ενδιαφέρουσες αναρτήσεις που ανεβάζει καθημερινά.

Καλέστε κι άλλους συμπολίτες μας στην παρέα της κοινής λογικής, στην Δημιουργία Ξανά!