loginΜπείτε στην ηλεκτρονική κοινότητα της Δημιουργίας. Είναι δωρεάν και σας προσφέρει την δυνατότητα να είστε «μέσα στα πράγματα».Θα μπορέσετε επίσης να έχετε ενεργό ρόλο στις συζητήσεις και στις καταθέσεις απόψεων, να υποβάλετε κάποιο δικό σας άρθρο για δημοσίευση και πολλά άλλα που θα ανακαλύψετε στην διαδρομή. Αν είστε ήδη μέλος της Δημιουργίας πρέπει κατά την εγγραφή σας στο site να χρησιμοποιήσετε το ίδιο email που έχετε δηλώσει στην αίτηση μέλους

prosklisi-filouΕάν πιστεύετε ότι κάποιος φίλος η γνωστός σας θα έπρεπε να μάθει περισσότερα για τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, δώστε μας την ευκαιρία να τον ενημερώσουμε και να τον καλέσουμε στην μεγάλη δημιουργική μας παρέα.

memberΠοτέ δεν φανταζόμαστε ότι εμείς, που την έννοια του “μέλους κόμματος” τη θεωρούσαμε τουλάχιστον αστεία, θα γράφαμε κείμενα για να σας προτρέψουμε να εγγραφείτε στη “Δημιουργία, ξανά!”. Όμως, για να επηρεάζεις τις εξελίξεις πρέπει να συμμετέχεις. Αν δεν συμμετέχεις, αφήνεις ανοιχτό τον δρόμο στις οργανωμένες μειοψηφίες για να εξαπατούν την αμέτοχη πλειοψηφία.

renewΗ συνδρομή μέλους καταβάλλεται κάθε χρόνο και είναι κυλιόμενη χρονικά ξεκινώντας από την ημερομηνία πρώτης εγγραφής. Δεν είναι απαραίτητο να λήξει η συνδρομή σας για να ανανεώσετε. Μπορείτε για παράδειγμα να ανανεώστε την συνδρομή σας που λήγει στις 21/11/2013 ακόμη και μήνες πριν την λήξη της (αλλά και μετά). Η ανανέωση θα έχει ως αποτέλεσμα την  επιμήκυνση της ημερομηνίας λήξης κατά ένα έτος (δηλαδή π.χ., από 21/11/2013 θα γίνει 21/11/2014).

volunteerΟ Εθελοντισμός συνδέεται με την ανιδιοτελή προσφορά για την κοινή ευημερία. Συνδυάζει τα στοιχεία της ελεύθερης βούλησης και της ελεύθερης επιλογής. Είναι προσωπική υπόθεση, τρόπος ζωής,ατομική πειθαρχία και δείκτης πολιτισμού για τις κοινωνίες.Τίποτα δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς το ανιδιοτελές ενδιαφέρον ανθρώπων που θέλουν και μπορούν να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους.

donateΕίναι δύσκολο ο Έλληνας να πιστέψει ότι αυτό που βλέπει είναι… αυτό που βλέπει!
Τόσα χρόνια που καήκαμε στον χυλό, φυσάμε και το γιαούρτι.
Όμως η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν έχει ούτε κρυφούς υποστηρικτές, ούτε κρυφούς πόρους. Οικονομικά στηρίζεται μόνο από τις συνδρομές των μελών και τις δωρεές των φίλων. Επίσης, από άπειρες ώρες εθελοντικής εργασίας, που μειώνουν το κόστος λειτουργίας μας στο ελάχιστο.

newletterΔεν κάνουμε κατάχρηση στην επικοινωνία. Θα σας στέλνουμε newsletter όχι για να θυμίζουμε την ύπαρξή μας, αλλά μόνο όταν έχουμε κάτι σημαντικό να πούμε. Γι΄αυτό δεν σας υποσχόμαστε ότι θα το λαμβάνετε κάθε βδομάδα ή κάθε δεκαπενθήμερο. Σας υποσχόμαστε όμως ότι ποτέ δεν θα βαρεθείτε διαβάζοντάς το.

e-voting

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ εισάγει την ηλεκτρονική ψηφοφορία (e-voting) στις λειτουργίες της. Ψηφίζουμε ηλεκτρονικά! Αυτό σημαίνει πως είτε στο κέντρο της Αθήνας μένει κάποιος, είτε στη Γαύδο, είτε στην Αυστραλία, τα μέλη μας έχουν ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες να συμμετέχουν στη διαμόρφωση πολιτικής, θέσεων και φυσιογνωμίας. Όμως, για να λειτουργήσει σωστά το σύστημα χρειάζεται υποδομή, προεργασία και ένα καλά οργανωμένο σύστημα ελέγχου.

Η “Δημιουργία, ξανά!” εισάγει την ηλεκτρονική ψηφοφορία (e-voting) στις λειτουργίες της. Αυτό σημαίνει πως είτε στο κέντρο της Αθήνας μένει κάποιος, είτε στη Γαύδο, είτε στην Αυστραλία, έχει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες να συμμετέχει στη διαμόρφωση πολιτικής, θέσεων και φυσιογνωμίας. Στο προσεχές συνέδριο του Μαρτίου, όλα τα μέλη, από κάθε γωνιά του κόσμου, θα μπορούν να παρακολουθούν με ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση (live streaming) και να ψηφίζουν!

Όμως, για να λειτουργήσει σωστά το σύστημα χρειάζεται υποδομή, προεργασία και ένα καλά οργανωμένο σύστημα ελέγχου. Υπάρχουν δύο σημαντικά θέματα για την αδιάβλητη λειτουργία του: η ταυτοπροσωπία και η μυστικότητα της ψήφου. Το δεύτερο το εγγυάται η ομάδα πιστοποίησης και το υλοποιούν οι υπεύθυνοι ΙΤ της “Δημιουργίας”. 

Η συνδρομή μέλους καταβάλλεται κάθε χρόνο και είναι κυλιόμενη χρονικά ξεκινώντας από την ημερομηνία πρώτης εγγραφής.

Δεν είναι απαραίτητο να λήξει η συνδρομή σας για να ανανεώσετε. Μπορείτε για παράδειγμα να ανανεώστε την συνδρομή σας που λήγει στις 21/11/2013 ακόμη και μήνες πριν την λήξη της (αλλά και μετά). Η ανανέωση θα έχει ως αποτέλεσμα την  επιμήκυνση της ημερομηνίας λήξης κατά ένα έτος (δηλαδή π.χ., από 21/11/2013 θα γίνει 21/11/2014).  

Αν είστε ήδη μέλος (δηλαδή αν έχετε ολοκληρώσει την διαδικασία πρώτης εγγραφής) θα έχετε λάβει με email τον αριθμό μητρώου σας (ένας πενταψήφιος αριθμός) καθώς και την επίσημη ημερομηνία πρώτης εγγραφής σας). Αν δεν τα θυμάστε και έχετε γραφτεί στο site μπορείτε (αφού κάνετε login) να δείτε τα στοιχεία αυτά στον σύνδεσμο Στοιχεία Μητρώου ή μπορείτε να επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πολιτών στην διεύθυνση [email protected]  για βοήθεια.

Αν πάλι είστε μέλος και δεν έχετε γραφτεί στο site, μπορείτε να γραφτείτε τώρα στο site χρησιμοποιώντας το ίδιο email που δώσατε στην αρχική διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης μέλους. Κάνοντας χρήση του ίδιου email διασφαλίζετε ότι τα στοιχεία σας από το CRM θα συνδεθούν με τον λογαριασμό σας στο site. Έτσι θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στις σελίδες που αναφέρονται στην προηγούμενη παράγραφο.

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής στείλτε συνημμένα (σε pdf, φωτογραφία, κ.λ.π..) στο  [email protected] το αποδεικτικό πληρωμής συνδρομή.

Το τίμημα ανανέωσης της ετήσιας συνδρομής είναι 10 EUR και μπορεί να καταβληθεί με έναν από τους εξής τρόπους:


Κάνοντας δωρεά στο πολιτικό κόμμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, αποδέχεστε και συμφωνείτε με τους όρους που ορίζονται στον Νόμο 4304/2014 (Έλεγχος των οικονομικών και πολιτικών κομμάτων και των αιρετών αντιπροσώπων Βουλής και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλες διατάξεις.) καθώς και με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.


Για κάθε ζήτημα που μπορεί να προκύψει, επικοινωνήστε με έναν Εκπρόσωπό μας ή με το Μητρώο ή με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών: [email protected]  της «Δημιουργίας, Ξανά!».