Η ...φτώχια δεν κάνει ιδεολογικές και ταξικές διακρίσεις. Εκτός από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και ο «αριστερός» σχηματισμός του Αλέξη Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απλήρωτους τους κομματικούς υπαλλήλους του!
Οι περίπου 30 εργαζόμενοι στην Κουμουνδούρου, όπου και τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, έχουν πέσει και αυτοί θύμα της μη καταβολής στο κόμμα της τελευταίας δόσης της κρατικής επιχορήγησης για το 2011.

Πληρώνονται και αυτοί με μεγάλες καθυστερήσεις - όπως και οι αντίστοιχοι της Ιπποκράτους και της Συγγρού - και αυτή τη στιγμή παραμένουν απλήρωτοι για τους τελευταίους δύο μήνες. Και στην Κουμουνδούρου δεν έχουν να κατηγορήσουν το κόμμα για σπατάλες αφού δεν διαθέτουν ... δύο σάουνες όπως στο ΠΑΣΟΚ.

Η τραγική οικονομική κατάσταση στο κόμμα, είναι προφανώς και η αιτία που ο ΣΥΝ ή ο ΣΥΡΙΖΑ κράτησαν το στόμα τους κλειστό και δεν έβγαλαν κάποια επαναστατική ανακοίνωση με την οποία να καταγγέλουν την

τροπολογία και να κατακεραυνώνουν τα δύο μεγάλα κόμματα για «χαριστικές» ρυθμίσεις με τις κρατικές επιχορηγήσεις.

Πηγή: iefimerida.gr
Δημοσιεύτηκε: Τρίτη,13 ΜΑρτίου 2012

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση