Η ...φτώχια δεν κάνει ιδεολογικές και ταξικές διακρίσεις. Εκτός από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και ο «αριστερός» σχηματισμός του Αλέξη Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απλήρωτους τους κομματικούς υπαλλήλους του!
Οι περίπου 30 εργαζόμενοι στην Κουμουνδούρου, όπου και τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, έχουν πέσει και αυτοί θύμα της μη καταβολής στο κόμμα της τελευταίας δόσης της κρατικής επιχορήγησης για το 2011.

Πληρώνονται και αυτοί με μεγάλες καθυστερήσεις - όπως και οι αντίστοιχοι της Ιπποκράτους και της Συγγρού - και αυτή τη στιγμή παραμένουν απλήρωτοι για τους τελευταίους δύο μήνες. Και στην Κουμουνδούρου δεν έχουν να κατηγορήσουν το κόμμα για σπατάλες αφού δεν διαθέτουν ... δύο σάουνες όπως στο ΠΑΣΟΚ.

Η τραγική οικονομική κατάσταση στο κόμμα, είναι προφανώς και η αιτία που ο ΣΥΝ ή ο ΣΥΡΙΖΑ κράτησαν το στόμα τους κλειστό και δεν έβγαλαν κάποια επαναστατική ανακοίνωση με την οποία να καταγγέλουν την

τροπολογία και να κατακεραυνώνουν τα δύο μεγάλα κόμματα για «χαριστικές» ρυθμίσεις με τις κρατικές επιχορηγήσεις.

Πηγή: iefimerida.gr
Δημοσιεύτηκε: Τρίτη,13 ΜΑρτίου 2012

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση