Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

29/03/2013 02:08 #2185 από nikosarta
Ο νέος Πρόεδρος της δημιουργίας ξανά! πρέπει να έχει δίπλα του στο Πολιτικό Συμβούλιο,άτομα,που πέρα από τις ικανότητες, τις αξίες και τις αρχές, που έχει ο καθένας,πρέπει να έχουν όλοι, ένα κοινό σκοπό, και όχι ο καθένας τον σκοπό του,και τον στόχο του.Πρέπει όλοι να είναι, κράτα με να σε κρατώ, να ανεβούμε το βουνό,διότι ακόμη, έχουμε πολύ αναφορικό δρόμο και δύσκολο.
Όλοι οι αγνοί αγωνιστές δεν θέλουν να γίνουν βουλευτές,έχουν όμως ένα κοινό σκοπό και στόχο,οι αξίες τους και οι αρχές τους,να γίνουν σημαία της δ.ξ. και να φέρουν περισσότερο κόσμο κοντά μας ώστε να μπορέσουμε να διώξουμε την σαπίλα όπου και να βρίσκεται.
Όλοι εμείς θέλουμε να καμαρώνουμε για τους ανθρώπους ,που θα είναι, σε όλα τα όργανα του κόμματος.Πάνω από όλα θέλουμε να καμαρώνουμε για τις επιλογές μας και για την επιλογή μας.που είμαστε δημιουργία ξανά !.Για αυτό όλοι εμείς ας προσέξουμε να μη χαλάσουμε το όνειρό μας και το όνειρο πολλών άλλων Ελλήνων που θα ήθελαν να γίνουν φίλοι μας.Συν δημιουργοί, θα ήθελα και μετά από χρόνια, αν ζω, να είμαι υπερήφανος για την επιλογή μου και να καμαρώνω, που μίλησα για εμάς, σε γνωστούς φίλους και αγνώστους ,γιατί ήθελα να έρθουν κοντά μας, και να ασπαστούν τις αρχές αλλά και τις προθέσεις μας.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GVenios, sousa62, Bafaloukasn, eftarv

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ