Το ΕΜΠ ζητά να πληρωθούν οι διοικητικοί υπάλληλοι που απήργησαν

21/03/2014 12:11 #5026 από grarticles
Το αίτημα, μάλιστα, η Σύγκλητος το υπέβαλε στις 7 Μαρτίου...

EMPΗ Σύγκλητος του ΕΜΠ ζητά από τον υπουργό Παιδείας,Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, να αντισταθμιστούν συνολικά οι κρατήσεις που γίνονται στους μισθούς των διοικητικών υπαλλήλων του ιδρύματος, οι οποίοι είχαν επί μήνες απεργήσει, επειδή στη συνέχεια προσέφεραν υπερεργασία ώστε να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», ζητούν να μην περικοπούν οι μισθοί τους, επειδή μετά το χάος που δημιουργήθηκε (από την απεργία και από τις διαθεσιμότητες) δούλεψαν σκληρά, για να διορθωθεί η κατάσταση.


Το αίτημα, μάλιστα, η Σύγκλητος το υπέβαλε στις 7 Μαρτίου με επιστολή προς τον κ.Αρβανιτόπουλο, ζητώντας τους να υπάρξει συνάντηση με τον πρύτανη του ιδρύματοςΣίμο Σιμόπουλο για να συζητήσουν το πώς θα καλύψουν τις περικοπές, εξηγώντας, παράλληλα, γιατί αυτές δεν πρέπει να γίνουν.

Στην επιστολή επισημαίνεται πως οι περικοπές για τις ημέρες της απεργίας ξεκίνησαν από τη μισθοδοσία του Φεβρουαρίου και στη συνέχεια τονίζεται ότι στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της λειτουργίας του ΕΜΠ συνέβαλε η υπερεργασία του διεκδικητικού προσωπικού.

Επίσης, υπογραμμίζεται πως για αυτή την πρόσθετη εργασία δεν απαιτείται έξτρα αμοιβή, αλλά η Σύγκλητος ζητά κρατήσεις της απεργίας «να αντισταθμιστούν συνολικά και εις το ακέραιο από την υπερεργασία».

Πηγή: aftodioikisi.gr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ