Η Ελλάδα σκοτώνει τα παιδιά της

02/03/2013 16:20 #992 από grarticles
Η Ελλάδα σκοτώνει τα παιδιά της δημιουργήθηκε από grarticles

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
02/03/2013

Η ‘δημιουργία, ξανά!’ εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια της ζωής δύο νέων ανθρώπων στη Λάρισα και εύχεται οι άλλοι τρεις που δίνουν μάχη για τη ζωή τους να την κερδίσουν.

Δυστυχώς το συμβάν αυτό δεν έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία. Ο κίνδυνος του θανάτου είτε από κρύο είτε από λάθος χρήση τρόπων θέρμανσης απειλεί χιλιάδες συνανθρώπους μας. Η κυβέρνηση εμμένει σε μια παράλογη φοροεισπρακτική τακτική που δεν βουλιάζει μόνο την οικονομία στην ύφεση, βουλιάζει και οικογένειες στο πένθος.

Καλούμε τους μανδαρίνους των ζεστών γραφείων με τους ηγεμονικούς μισθούς να βγουν για λίγο έξω, για να καταλάβουν τι θα πει «πεθαίνω από το κρύο» ή «δεν έχουμε θέρμανση γιατί δεν μπορούμε να την πληρώσουμε». Και να καταργήσουν την υπερφορολόγηση στο πετρέλαιο, πριν θρηνήσουμε και άλλους νεκρούς.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!Τ.Θ. 20069, ΑΘΗΝΑ 118 10

ΤΗΛ: 2118005665FAX: 2118003365

www.dimiourgiaxana.gre-mail:press@dimiourgiaxana.gr

 

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

03/03/2013 17:03 #993 από stratis
Απαντήθηκε από stratis στο θέμα Η Ελλάδα σκοτώνει τα παιδιά της
Καταρχήν, τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών είναι αυτονόητα. Το γεγονός είναι τραγικό. Όμως το ύφος και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης δεν με βρίσκει σύμφωνο. Ναι, το κόστος του πετρελαίου είναι πλέον πάρα πολύ μεγάλο, όμως η ανακοίνωση μου θυμίζει Καμμένο, που ακόμη και όταν ψιχαλίζει βγαίνει και λέει ότι φταίει το μνημόνιο.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης, τα παιδιά μαζεύτηκαν, άναψαν την ψησταριά μέσα στο κλειστό δωμάτιο για να ψήσουν κρέατα, κατανάλωσαν αλκοόλ, και κατόπιν αποκοιμήθηκαν χωρίς να σβήσουν την εστία. Δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι για τον τραγικό τους θάνατο φταίνε ουσιαστικά οι ίδιοι. Δεν μου αρέσει λοιπόν ο τίτλος "Η Ελλάδα σκοτώνει τα παιδιά της" για το συγκεκριμένο περιστατικό. Τον βρίσκω φτηνό και μου θυμίζει κόμματα άλλης νοοτροπίας.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": EKONSTAS

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

03/03/2013 18:16 #994 από IBirdas
Απαντήθηκε από IBirdas στο θέμα Η Ελλάδα σκοτώνει τα παιδιά της
Και εγώ τη βρίσκω υπερβολική αντίδραση, πολυ 'μελο'.
Δυο κουβεντες αρκουν - κριμα για τους νεους και κουραγιο στην οικογένειά τους.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

03/03/2013 23:59 #1003 από EKONSTAS
Απαντήθηκε από EKONSTAS στο θέμα Η Ελλάδα σκοτώνει τα παιδιά της
Ο Ευστράτιος και ο Ηλίας έχουν δίκιο. Η ελπίδα μας σαν κόμμα είναι να εκφράζουμε αντισυμβατικές απόψεις που διέπονται από τη λογική. Άμα είναι να ακολουθήσουμε την πεπατημένη για να γίνουμε βολικά αρεστοί στα ΜΜΕ δεν κάνουμε τίποτα. Είμαστε απλά μία από τα ίδια. Το τελευταίο πράγμα που επιθυμώ είναι να εκφράζομαι όπως οι λοιποί συμβατικοί παλαιοκομματικοί.

Ηλίας Κώνστας
ΠΟ Νότιας Αθήνας
Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου

Email: [email protected]

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

04/03/2013 00:23 #1004 από stathisbach
Απαντήθηκε από stathisbach στο θέμα Η Ελλάδα σκοτώνει τα παιδιά της
Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους. Το μόνο σφάλμα του κ.Τζήμερου ήταν μια υποβόσκουσα ειρωνεία που υπήρχε στην δήλωσή του, που δεν άρμοζε με την τραγικότητα της στιγμής.
Με ανησυχεί το γεγονός ότι με το που έφυγε(;) ο κ.Τζήμερος από υπεύθυνος επικοινωνίας, η Δ.Ξ. έβγαλε μια λαϊκιστική ανακοίνωση.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ